Artikeln innehåller reklamlänkar
Kollage med olika scarfs som beskrivs närmare i artikeln nedan.

Scarfen - sommarens härligaste accessoar! Bild: ByMalina

Sjaletten eller scarfen är en multifunktionell accessoar. En av sommarens hetaste looks är att sätta scarfen runt huvudet men känner du dig inte riktigt redo så fungerar den minst lika bra i midjan, runt handleden eller varför inte fastknuten runt stråväskan? Vi har valt ut 16 snygga scarfs som lyfter din look och ger dig en perfekt dos av 90-tals mode.

Minimalist, javisst!

En enkel och minimalistisk scarf behöver inte vara tråkig, tvärtom! Klassiskt och stilrent är två ledord för dig som hellre väljer en diskret variant. Scarf från Totême. Se mer och köp scarfen här! (länk till Wakakuu)

Så bär du bermudashortsen – 3 looks att inspireras av

Pastellkaramell

Modell med scarf runt huvudet och knuten runt stråväskan. Scarf i vitt och pasteller från By Malina.

Scarf, Bymalina.

Pasteller är aldrig fel och speciellt inte sommaren 2021! Matcha din pastellfärgade scarf med romantiska klänningar och en snygg stråväska. Scarf från By Malina. Se mer och köp scarfen här!

Mönstermix

Mönster och färg är alltid en bra idé! Den här snyggingen i blått och grönt i block och mönstermix får full pott! Scarf från And other stories. Se mer och köp scarfen här! (länk till & Other Stories)

Färg + mönster

Multifärgad scarf i rosa, lila, orange, brunt och lila. Scarf från Stine Goya.

Scarf, Stine Goya.

Härligt knalliga färger gör vem som helst glad! Addera en rejäl färgklick med hjälp av den här mönstrade scarfen. Scarf från Stine Goya. Se mer och köp scarfen här!

Klassisk paisley med en twist

Vit scarf med paisleymönster i olika bruna och svarta nyanser. Scarf från Zara.

Scarf, Zara.

Paisley-mönstrade scarfs har hängt med ett bra tag men här har vi en lite mer uppdaterad och modern version. Diskreta mönster när de är som bäst! Se mer och köp scarfen här!

Den lilla lila

Mönstrad scarf i olika nyanser av lila. Scarf från Arket.

Scarf, Arket. Klicka på bilden för att komma direkt produkten!

En pastellila scarf är lika snyggt i håret som knuten runt halsen under en vit, krispig skjorta. Dressat och trendigt! Scarf från Arket. Se mer och köp scarfen här! (länk till Arket)

Smickrande badkläder att bära i sommar!

Flower power

En romantisk och feminin scarf knyter vi gärna runt huvudet! Skyddar håret mot sol och döljer otvättat hår, vad som nu känns mest akut. Scarf från H&M. Se mer och köp scarfen här! (länk till H&M)

Djungeltema

Varför inte satsa på en apmönstrad scarf i sommar? Pastellig, tropisk och alldeles underbar! Se mer och köp scarfen här! (länk till butik)

Grönt är skönt

En grönmelerad scarf är ett utmärkt sätt att fixa den där lilla färgklicken som vi ofta vill ha. Matcha den mer mer grönt eller bryt av med dina favoritfärger och eller mönster. Scarf från Na-kd. Se mer och köp scarfen här! (länk till Na-kd)

Batik is back

Gul, batikmönstrad scarf. Scarf från Scotch and soda.

Scarf, Scoth & soda

Vi har sett batikmönster en hel del under de senaste somrarna och nu är det dags igen! En batikmönstrad scarf tillför "det lilla extra" till din strandlook. Se mer och köp scarfen här!

Sommarprints

Mönstrad scarf i rosa och orange. Scarf från Beck Söndergaard.

Scarf, Beck Söndergaard.

Blommor, kaktusar och solglasögon, den här scarfen prickar in säsongens härligheter i en supersnygg mönstermix. Se mer och köp scarfen här!

Färg, färg, färg

Sommarstickat - 15 shoppingtips för ljumma sommarkvällar

Den här knalliga scarfen passar utmärkt till en enkel baddräkt eller bikini. Addera solglasögon och några smycken och du är helt redo för beach 2021. Se mer och köp scarfen här! (länk till & Other Stories)

Lyxiga mönster

Rosa scarf med ljusblå kant. Blommönster i rosa och gröna nyanser. Scarf från Gucci.

Scarf, Gucci.

Exotiska blommor och fjärilar i rosa, röda och orangea nyanser matchar solbrännan på bästa sätt! Om du är ute efter att sätta guldkant på scarfen. Se mer och köp scarfen här!

Mönsterbonanza

Scarf med mönster i grönt, rött, rosa och vitt. Scarf från Marimekko.

Scarf, Marimekko.

Den här scarfen checkar alla boxar för en perfekt sommarscarf. Vi älskar färgkombon och får helt enkelt inte nog! Se mer och köp scarfen här!

Tropical vibes

Scarf i cerise och orange men vita loggor. Scarf från Gant.

Scarf, Gant.

Cerise och orange är färgkombination som skriker tropisk sommar, och är inte det allt vi drömmer om just nu? Se mer och köp scarfen här!

Carolina Gynnings stilresa genom åren
2:11

Efter reklamen: Carolina Gynnings stilresa genom åren

(2:11)

Slå på ljud
Mest läst