Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Smarta klänningsmodellen för att slippa svett under brösten

03 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTiktok.
Jessie Switch tipsar om klänning.
Att bli svettig under brösten på sommaren är något som de flesta kvinnor med bröst känner igen sig i mer än väl.
Nu delar en kvinna med sig av ett tips på en typ av klänning där du slipper den jobbiga underboob-svetten, samtidigt som du kan skippa vanlig behå!
– Allt hålls inne, säger hon i klippet.
Annons
Snyggt semestermodeBrand logo
Snyggt semestermode

Länge hette det ”vill man vara fin får man lida pin” – men den föråldrade devisen lever vi inte efter längre. Numera vill vi ha både snygga och praktiska kläder samtidigt, som sitter bekvämt.

På sommaren framför allt är det många kvinnor som har problem med att de blir svettiga under brösten, något som kan vara både irriterande och obekvämt. Oavsett om du har behå eller inte är det svårt för alla med lite större bröst att undvika underboob-svetten, och har man otur syns det också igenom den tunna sommartröjan.

Nu delar Tiktok-profilen Jessie Switch med sig av ett klänningstips, där en specifik detalj gör att du slipper svetten under brösten. Klänningen Jessie tipsar om är en grön blomstermönstrad klänning från onlineshoppen Fashion Nova, som har snörning vid urringningen. Och det är just snörningen som gör att hon slipper både behå och svett, trots att det är varmt.

Annons

– Jag älskar klänningar som är designade för att du ska kunna bära dem utan något under för det är varmt som fan ute, säger hon i klippet och fortsätter:

– En behå, all den där bröstsvetten? Inte i dag Satan. Allt hålls inne här.

Detaljen att leta efter i butik

Vill du få till samma effekt men inte köpa samma klänning kan det alltså vara smart att kolla efter en topp eller klänning med samma sorts snörningsdetalj, som kan hålla brösten på plats och svetten borta utan behå.

Videon har setts över 400 000 gånger, och många uppskattar klänningens design.

@jesseswitch

Its pretty, its functional, its comfortable and by GOD its breezy. Thank you to whoever designed this very considerate number. I appreciate you 🫡 #summerdress #ootd #fashionnova #dress

♬ original sound - Jesse Switch

”Jättesnyggt”, skriver en person.

”Kan jag få den i svart?”, undrar en annan.

Annons