Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Så kan du förlänga bh:n – smarta knepet

22 jun, 2023 
smart knep för bh som är för liten
Känns din behå lite för hårt åtsittande omkring, samtidigt som kupan är i en bra storlek? Då ska du spana in det här smarta knepet!
Annons

Har du också underklädeslådan full med behåar i olika färger och storlekar som har passat bra i olika skeden och perioder av livet? Många med bröst kan nog enas om att det kan vara en utmaning att hitta den perfekta behån, och lösningen är sällan att köpa ännu en att så småningom addera till den ständigt växande samlingen av behåar som inte längre används.

Hur kroppen ser ut och är formad kan ofta variera i både storlek och form beroende på vikt, var vi är i livet – eller till och med bara i menscykeln – medan behåarna alltid är mer eller mindre statiska. Men om du känner att du har en behå som fortfarande sitter bra i kupan men som börjar sitta åt lite väl hårt runtom så finns det faktiskt ett riktigt smart knep att ta till, som dessutom kostar betydligt mindre än att köpa en ny.

Bh-förlängare

Lösningen är nämligen en bh-förlängare – en liten smart uppfinning som består av tyg eller resår och likadana hyskor som många behåar har. Om behån fortfarande sitter åt lite för hårt när du har hakat i den yttersta hyskan kan du istället haka fast förlängaren där samt i andra änden. Vips så har du adderat flera centimeter till behåns omkrets!

Annons

Förlängare till behåar finns i många olika designs och utföranden. Hos Skapamer hittar du många varianter i olika färger och som har olika bredd. Se alla olika varianter här (reklamlänk).

Svart bh-förlängare

Den här behåförlängaren har dubbla hyskor och passar till många vanliga behåar.

svart bh-förlängare
Klicka på bilden för att komma direkt till behåförlängaren.

Det finns även en bredare variant.

Annons
svart bred bh-förlängare
Klicka på bilden för att komma direkt till behåförlängaren.

Vit behåförlängare

Den här behå-förlängaren passar till vita behåar.

vit behåförlängare
Klicka på bilden för att komma direkt till behåförlängaren.

En bredare vit variant finns här.

Annons
vit bred behåförlängare
Klicka på bilden för att komma direkt till behåförlängaren.
Bh-skolan med FeminaBrand logo
Bh-skolan med Femina
Annons
Annons