Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Snygga klänningsmodellen som är smickrande på alla

08 jun, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Olika kroppsformer passar bra i olika typer av kläder – men det finns plagg som funkar för alla.
Här är den snygga klänningsmodellen som alla är snygga i, oavsett längd, bröststorlek och kroppsform.
Annons
VIDEO: 5 kändisar som designers vägrat klä genom årenBrand logo
VIDEO: 5 kändisar som designers vägrat klä genom åren

Att hitta kläder som alla passar lika bra i är minst sagt svårt – när man är av olika längd och kroppsform så kommer kläderna att se olika ut, och vara olika smickrande. Medan en klänning passar bäst på de med större bröst, kanske en annan gör sig snyggast på den som är lång med små bröst. Att hitta något alla är snygga i kan vara en stor utmaning, exempelvis för blivande brudar som vill att deras brudtärnor ska klä sig i likadana kläder.

Men det finns också plagg som passar lika bra på alla, oavsett form, vikt, längd och bröststorlek. För The Sun tipsar stylisten Abby McHale om en viss klänningsmodell som är lika smickrande för alla – nämligen en empirskuren sommarklänning.

Annons

Smickrande klänningen passar alla

En empirklänning går att känna igen på att den är skuren under brösten, och sedan sitter lösare över mage och höfter. Modellen gör då att brösten framhävs på ett snyggt sätt oavsett storlek på brösten, samtidigt som den ger en snygg siluett för resten av kroppen, utan att klämma åt kring magen.

Empirklänningen går att variera i oändlighet i längd, färg och mönster – affärerna är fulla av dem så det är bara att gå ut och testa – men också i vilken urringning den har. Medan vissa föredrar en rundad ringning vill andra hellre ha V-ringat, då det ger olika effekt för hur bysten framhävs.

Den här klänningen med smock från Ellos är helt rätt. Se fler färger och klicka hem den här (reklamlänk).

Svart klänning med smock från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Det är vanligt att klänningar med empirskärning kommer med en liten lös ärm, vilket både är snyggt och smickrande på alla, säger Abby McHale till The Sun.

Annons

Den här klänningen från Kappahl har en halvlång ärm och är fantastiskt vacker. Den finns i flera fina färger, se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Satinklänning för dam från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina – modespecialBrand logo
SE OCKSÅ: Fem favoriter från Femina – modespecial
Annons