Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

12 riktigt härliga modenyheter vi vill bära hela vintern

28 okt, 2022 
modenyheter vinter 2022
Det finns några plagg i de olika webbshopparna som tilltalar oss lite extra. Den här veckan har vi samlat modenyheterna som känns roliga, inspirerande och helt enkelt riktigt härliga.
Annons

Mode är inspiration, kreativitet och glädje – så vid sidan av den alltid så stabila (och älskade) basgarderoben måste vi också se till att ha riktigt kul med mode. Den här veckan tar vi därför en titt på de senaste modenyheterna hos kedjorna och andra webbshoppar och har plockat ut guldkornen som helt enkelt känns riktigt härliga.

Snygga modenyheter vintern 2022

Från färgstarka plagg till snygga klänningar och modeköp som passar både till kontoret och fest – här är våra favoriter just nu.

Paljettklänning, Lindex

Säsongens stora trend är utan tvekan strass och paljetter! I år är vi minst sagt redo för fest av alla dess slag. Glöggmingel, julfest, nyårsfirande där vi går all in på glam – here we come! Den här långärmade svarta klänningen med paljetter är den perfekta looken för dig som vill vara både elegant och samtidigt festlig. Se mer och köp paljettklänningen här (reklamlänk).

Svart långärmad paljettklänning, Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Ljusbeige kappa, Carin Wester

En ullkappa i en tidlös nyans som beige är ett säkert kort som alltid går att plocka fram när klädpaniken är framme. Denna kappa har knytband i midjan och går ner till vaden. Se mer och köp kappan här (reklamlänk).

Annons
vadlång kappa tillverkad i ullmix med skärp i midjan från Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till kappan.

Skjorta med utsmyckad krage, & Other Stories

Vi älskar att se Jenny Strömstedt i stilsäkra plagg från & Other Stories, och vår magkänsla säger att det inte är helt omöjligt att vi kommer att se henne i den här snygga skjortan från kedjan framöver. Den har en klassisk design med knäppning samt en bröstficka fram, medan kragen pryds av pärlor och strass som blir en fin detalj. Den perfekta matchningen till kostymbyxan eller jeansen! Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Skjorta med utsmyckad krage, & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Skinnbyxor, Stockh lm Studio/MQ Marqet

Byxorna i skinn eller skinnimitation passar till precis allt och är lätta att klä upp till alla tillfällen. Dessa svarta är riktigt smickrande med sin figurnära passform och har en dragkedja i sidan samt även i båda bensluten så att du kan variera din look. Se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Annons
Skinnbyxor, Stockh lm Studio/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Blazer, Stockh lm Studio/MQ Marqet

Den här hundtandsmönstrade blazern är det perfekta plagget för att klä upp basplaggen som många av oss redan har i garderoben. Den ger en elegant touch till de vanliga jeansen eller kostymbyxorna och en vanlig t-shirt, men är också lika snygg att bära som den är med ett par skinnbyxor till fest. Se mer och köp kavajen här (reklamlänk).

Blazer, Stockh lm Studio/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Satinblus, Ellos Collection

Rätt skärning gör under för helhetsintrycket, och den här svarta satinblusen prickar in alla rätt. Den vida halsringningen med drapering fram gör att den ser riktigt lyxig ut och kommer att bli ett självklart val när du vill känna dig lite extra piffig till vardags, liksom till fest. Den finns i fler färger, se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Annons
Svart draperad satinblus, Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Satinkjol, Lindex

En stilsäker midikjol är alltid ett säkert kort, och de får gärna vara i spännande färger som den här vackra röda. Den är gjord i satin och har ett fint fall. Bär den med allt från stickad tröja till partytoppen i vinter – oavsett vad du väljer har du en riktigt stilsäker look. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Röd satinkjol, Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Axelrem, CW by Carin Wester

Vi älskar verkligen mångsidiga plagg och accessoarer, och det finns en särskilt accessoar som verkligen går att använda till mycket – den avtagbara axelremen. Knäpp fast den här glittriga remmen på dagens val av väska och du har en riktigt festlig accessoar, som du dessutom kan byta ut mot en annan från väskgarderoben imorgon. Se mer och köp axelremmen här (reklamlänk).

Annons
Axelrem, CW by Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till axelremmen.

Stickad klänning, Lindex

Vi är långtifrån trötta på säsongens trendplagg, den stickade klänningen – tvärtom! Den är det perfekta plagget som både värmer och är smickrande för kroppen, och passar både på jobbet, hemma och till festen. Den här grå ribbstickade klänningen har ballongärmar, v-ringning och inslag av mjuk viskos. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

grå stickad klänning med v-ringad hals från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.
Annons

Jacquardmönstrad tröja, Ellos Collection

I fjällstugan, på jobbet, under hemmamyset – vi vill bära den till alla dessa tillfällen (och ännu fler) i vinter! I stan bär vi den med skinnbyxor eller leggings i skinnimitation, och på lantstället med våra mysigaste leggings för den ultimata hemmalooken. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Jacquardmönstrad tröja, Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Ullhalsduk, Wera

En mysig och värmande halsduk är ett måste under vinterhalvåret, och den jacquardmönstrade ullhalsduken har den perfekta storleken för att svepa in sig i mot kalla vindar. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Mönstrad ullhalsduk, Wera
Klicka på bilden för att komma direkt till halsduken.

Flanellpyjamas, Åhléns

Nu under vinterhalvåret vill vi ha många och långa helgfrukostar hemma med en stor balja kaffe eller te och en skön pyjamas att bära ända fram till lunch. Oavsett om du bara vill sova i din pyjamas och sedan starta dagen eller hänga runt i den hela dagen så är den här röda varianten i flanell ett riktigt snyggt och varmt val. Se mer och köp pyjamasen här (reklamlänk).

Annons
vinrött pyjamasset i flanell från Åhléns
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Se mer:

Sveriges kulturaktörer i solidaritet med kvinnorna i IranBrand logo
Sveriges kulturaktörer i solidaritet med kvinnorna i Iran
Annons