Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024
senaste modenyheterna

14 stilsäkra modenyheter som sätter stilen i vår

07 mar, 2024 
trendiga och snygga vårkläder för dam
Färg, denim och pasteller är bara några av de modemässiga inslagen som får följa oss i vår – och under hela sommaren. Här är köpen du kan använda under det kommande halvåret, med start nu!
Annons

Efter en lång och mörk vinter ser vi ljuset i tunneln i form av dagsljuset som sakta men säkert återvänder. Och det är inte bara växter och djur i naturen som lever upp när våren och sommaren nalkas – även vi människor kommer ut ur våra skal, både när det kommer till personlighet och modemässigt.

Trots att vi bara är i början av våren så väntar det så småningom även en varm sommar och faktum är att många av vårens trendiga plagg passar lika bra att bära i sommar. Så varför inte låta dina nästa klädinköp vara sådana som du kan använda även under kommande säsong?

Streetstyle med rosa klänning, orange väska och röda skor
Foto: TT/Bertrand Gilles/ABACA/Shutterstock

Modenyheter våren 2024

Färgglada och mönstrade kläder, denim, klänningar, trendsäkra skor och stilrena plagg är bara några av inslagen vi vill ha i vår- och sommargarderoben. Här är de bästa modenyheterna som du kan bära både just nu och i sommar!

Annons

1. Solglasögon, Lindex

Ett par solglasögon är ett måste när solens strålar tar i rejält – och de får gärna vara så snygga som de här svarta solglasögonen med smala, ovala bågar. De finns även i en snygg brun variant, se mer och köp solglasögonen här (reklamlänk).

Svarta smala ovala solglasögon från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

2. Vit jeansjacka, & Other Stories

Denim är utan tvekan ett av de mest dominerande materialen i vår, och det kryllar av olika plagg och accessoarer i varierande nyanser i butikerna. Många av jackorna och skjortorna har dessutom markerad midja som den här vita varianten – en ny och spännande denimsilhuett! Se mer och köp jeansjackan här (reklamlänk).

Annons
Vit jeansjacka med markerad midja från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansjackan.

3. Linnebyxor, Kappahl

Ett par byxor i en ljus nyans är ett basplagg i garderoben under sommarhalvåret som går att bära med det mesta. Den här ljusbeige byxan är gjord i en sval linneblandning och har en stilren och samtidigt bekväm design. Det finns även en matchande kavaj om du vill bära en hel kostym, se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Beige dressade linnebyxor från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

4. Ballerinaskor med rem, Arket

Vårens stora trendskor stavas Mary Janes! Den här säsongen är nämligen ballerinaskor med en liten rem över foten på allas läppar (och fötter). Dessa eleganta från Arket är gjorda i läder och kommer åldras fint. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
Svarta Mary Janes ballerinaskor från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

5. Klänning, Vila

En vacker mönstrad klänning i toner av blått och beige. Den har en lyxig känsla med knytningen i midjan och kan bäras med eller utan knäppta knappar. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Blå mönstrad skjortklänning från Vila
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

6. Jacka, Only

Den här vårjackan har en trendig filtad yta och croppad design som vi ser mycket av våren 2024. Den är i en elegant beige nyans som är lätt att styla med många olika nyanser, och har en snygg dubbelknäppning fram. Se mer och köp jackan här (reklamlänk).

Annons
Kort beige vårjacka med filtad yta från Only
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

7. Vitt matchande set, Cos

Den givna lösningen till klädpanik? Matchande set! Det här setet består av en skjorta och midikjol, båda med fina 3D-detaljer i form av blommot, och är lika fint till vardags i vår som på semestern i sommar. Skjortan är kortärmad och har knäppning fram, se mer och köp den här (reklamlänk). Midikjolen med vid passform hittar du här (reklamlänk).

Vitt matchande set med kortärmad broderad skjorta och midikjol med broderier från Cos
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

8. Randig stickad tröja, Dobber

En randig tröja eller t-shirt är en plagg som räddar vilken outfit som helst. Den är lika rätt under kavajen på kontoret som med shorts under sommaren, och är inte minst perfekt för att få till en chic fransk look. Den här vita stickade tröjan har snygga svarta ränder och effektfulla knappar på ena axeln, se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Annons
Vit och svart randig stickad tröja med knappar på axeln från Dobber
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

9. Jeanskjol, Kappahl

Den långa jeanskjolen har blivit något av ett basplagg i garderoben som går att bära vid många olika tillfällen. Den här jeanskjolen har en klassisk silhuett och kommer i en snygg ljusblå nyans. Den finns även i grått, se mer och köp jeanskjolen här (reklamlänk).

10. Sneakers, Duffy

Sneakerssäsongen är äntligen här! I år möter vi den gärna i sneakers av sportig modell, som passar såväl till jeansen i vår som jeansshortsen i sommar. Dessa är dessutom ett riktigt bra budgetval! Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
Vita och gröna sneakers med mesh från Duffy
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

11. Rosa kavaj, MQ

Vi älskar färgklickar som piggar upp! Kavajen är det perfekta sättet att ta in roliga färger i din look – du kan bära den med allt från skinnbyxor till jobbet nu som över en enfärgad klänning på fest eller bröllop i sommar. Den här rosa kavajen är ett stilsäkert plagg som gör stort avtryck! Se mer och köp kavajen här (reklamlänk).

Rosa enkelknäppt kavaj från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

12. Vit skjorta, Lindex

En vacker blus går aldrig fel – särskilt om den har den här snygga designen som passar perfekt även under sommaren! Den har en krinklad, strukturerad yta och knappar fram, se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Vit krinklad skjorta med struktur från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

13. Trenchcoat, & Other Stories

Säsongens stora ytterplagg är utan tvekan trenchcoaten, som vi kommer att se överallt i vår. Den här varianten är riktigt elegant och tidlös och kommer att funka till allt i vår. Se mer och köp trenchcoaten här (reklamlänk).

Tidlös trenchcoat med bälte i midjan från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

14. Blå scarf, Lindex

Ett bra sätt att få in säsongens trendfärger i outfiten, även om du har många basplagg i garderoben, är att addera en accessoar i rätt nyans. Den här blå scarfen prickar in säsongens stora ljusblå trend och kan knytas såväl runt halsen eller väskan som i håret. Se mer och köp scarfen här (reklamlänk).

Annons
Blå paisleymönstrad scarf från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till scarfen.
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024Brand logo
Modeguide: 3 största trenderna inför våren och sommaren 2024
Annons