Artikeln innehåller reklamlänkar

Vi är just nu inne i en period på året då vädret växlar ordentligt. Ena dagen kan det snöa, andra regna och ibland är det ett mellanting. Och det finns väl inget värre än att frysa när man går ut på sin dagliga promenad?

Därför listar vi nu 14 snygga polotröjor som du kan bära när vinden biter lite hårdare. För en varm nacke och hals är viktigt under kyliga vinterdagar – dessutom är polotröjan en klassiker som kan få bo kvar i garderoben i många år!

Mintgrön polotröja

Ribbad polotröja i mintgrön, något tunnare och passar bra för en arbetsdag i hemmet. Dessutom fungerar den lika bra under en svalare vår- eller sommarkväll. Tröjan finns i flera färger och de kan du kika på här! (länk till H&M)

Stickad polotröja

Härligt stickad polotröja i lång modell, alldeles utmärkt att mysa runt i hemma. Den kan du klicka hem hos Lindex. (länk till Lindex)

Tröja med polokrage &other stories

Är du inte ute efter en värmande polotröja utan kanske en som är av snyggare och mer elegant modell? Då kanske den här polotröjan är något för dig. Fler bilder på denna mönstrade topp med struktur kan du se här. (länk till & Other Stories)

Blus med polokrage

Här är ytterligare en polotopp som kanske inte är gjord för just kalla vinterdagar, men vi älskar höga kragar på all typer av toppar. Så varför inte köpa hem denna och klä upp dig inför zoom-mötet? Här kan du köpa hem blusen från Wera. (länk till Åhlens)

Klänning med polokrage Arket

Varför nöja sig med en polotröja när man kan få en poloklänning? Denna kan du bära till jeans, skinnbyxor eller strumpbyxor. Klänningen kan du läsa mer om här. (länk till Arket)

finstickad polotröja

Enkel finstickad figurnära polotröja, passar även bra under en tjockare tröja ifall den skulle kännas något kall om du ska ut i vinterrusket. Tröjan kan du köpa här. (länk till H&M)

Stickad poloväst Lindex

Om du har många snygga långärmade tröjor utan krage kan i så fall en väst med krage passa bra. Som denna gråa med knytband i sidan, den kan du klicka hem här eller se fler bilder på hur du kan styla den. (länk till Lindex)

Här kan du läsa om hur du kan klä dig snyggt med den supertrendig västen.

Polotröja Arket

Är du en person kan få lite klaustrofobisk känsla av en krage som ligger tätt mot halsen? Då kan den här tröjan passa bra då den har en något kortare krage som inte smiter åt kring hals och nacke. Tröjan är av alpackamix och den kan du läsa mer om här. (länk till Arket)

Mönstrad polotröja &other stories

Liva upp vardagen med denna snyggt mönstrade polotopp med stretch. Den kan du köpa hos &Other stories. (länk till & Other Stories)

Röd stickad polotröja Åhléns

Under vintern har nog många av oss en tendens att klä oss i mörkare toner, då kan det vara kul med lite färg – som denna stickade polotröja i rött. Tröjan av organisk bomull kan du klicka hem hos Åhléns. (länk till Åhlens)

Polotröja i spets H&M

Är du inte ute efter stickad, varm, variant av polon kan du istället fynda denna något mer eleganta toppen i spets. Snygg till kjol, kostymbyxa eller vanliga jeans. Toppen kan du köpa här. (länk till H&M)

Stickad polotröja Lindex

Mönsterstickad tröja med något lägre polokrage. Tröjan finns att hitta hos Lindex och finns i fler färger – de kan du se fler bilder på här. (länk till Lindex)

Blå polotröja Filippa K

Skulle långärmat inte vara din fäbless, ja då är det tur att det finns en hel del kortärmad alternativ. Som denna kortärmade marinblåa polotröja fån Filippa K, den kan du köpa hem här. (länk till Åhlens)

Polotröja Carin Wester

Snygg, elegant och stilren polotröja från Carin Wester – mer behöver inte sägas. Denna garderobsklassiker kan du klicka hem här. (länk till Åhlens)

Läs mer:

Så stylar du den stickade västen – inspireras av dessa tre looks!

12 plagg till basgarderoben som kostar under 500 kronor!

22 tröjor med krage! Så matchar du den snyggast

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021
Slå på ljud
Mest läst