Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Vinterns finaste skidbyxor – 20 shoppingtips

09 dec, 2020 
Vintersäsongen är äntligen här! Oavsett om du har en planerad skidresa eller bara ser fram emot sköna vinterpromenader i kylan så gäller det att klä sig varmt. Vi listar årets snyggaste skidbyxor och täckbyxor som kommer hålla dig varm hela vintern.
Annons

Har du en planerad skidresa att se fram emot eller vill du bara försäkra dig om att du kommer hålla värmen på vinterns mysiga promenader? Oavsett så är ett par skidbyxor eller täckbyxor ett perfekt val för att hålla en snygg ute-stil i vinter och att hålla sig torr i snön och stänga ute blåsten – en riktigt bra investering helt enkelt!

I år ser vi mycket av de tighta modellerna när det kommer till skidbyxor. Hög midja, kroppsnära passform och långa vida ben att antingen dra över pjäxorna eller snöbootsen.

Snygga skidbyxor att ha i vinter:

Vi listar 20 snygga skidbyxor att ha i vinter i både klassiskt svarta, trendigt vita och färglada modeller.

Skidbyxor från Helly Hansen med en klassisk åtsittande passform. Byxorna är tillverkade i vind- och vattentät softshell med tvåvägsstretch och är lika snygga i pisten som på afterskin. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Vita tighta skidbyxor från 8848 Altitude i stretchig softshell med en tight, följsam passform. Det ovadderade materialet med mjuk fleece på insidan presterar extra bra vid högintensiv aktivitet. Finns även i svart. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Skidbyxor från Roxy med smal passform. Vävt, stretchigt yttertyg, helt vattentäta med hög andningsförmåga. Justerbara hängslen med dragkedja fram. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Skidbyxor från The North Face med hög midja och en tight passform. Modellen är även utsvängda från knäna och nedåt. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Skidbyxor i färgen Navy från Helly Hansen i klassisk, tidlös modell med skön vaddering som håller dig varm. Byxorna ger ett extremt väderskydd med helt vattentätt och vindtätt. Finns även i vitt. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Stretchig, vattentät skidbyxa från Áhkká, laminerad med värmande fleece med dragkedjor vid benen. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Norrönas lättaste och mest andningsbara skidbyxor för utformade för dynamiska bergsäventyr. Skidbyxorna har utvecklats för att ge en lättare och mjukare byxa med bra vikt- och hållbarhetskvot. Finns även i svart. Du kan köpa dem här.

Annons

Vita skidbyxor från 8848 Altitude med superslimmad passform med mjuk insida i fleece. Tyget är vindtätt och vattenavstötande med hög andningsförmåga. Vävt skärp med metallspänne medföljer. Finns även i svart. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Ett par figurnära skidbyxor från H&M i vind- och vattentätt funktionsmaterial som håller dig torr i snön och stänger ute blåsten. Byxorna har mjuk, borstad insida med snölås nedtill som sluter tätt kring pjäxorna. Elastiska hängslen som regleras med kardborreknäppning. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Skidbyxor i blå nyans från Perfect Moment. Byxorna är tillverkade av ett vind- och vattenavstötande material med vadderade knäpartier. En utsvängd modell med blixtlås i nederkant för att passa med såväl pjäxor som med snöboots. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Svarta tighta skidbyxor från 8848 Altitude. Trendiga skidbyxor i superstretchigt material som gör att byxan formar sig perfekt efter kroppen. Följsamt softshell-material med fleece på insidan, som passar hela säsongen. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Skidbyxor från Salomon i softshell som är bekväm och töjbar i en figurnära passform. Elastiskt midjebälte för komfort med dragkedja fram. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Snygga skidbyxor från Gina tricot med en hög midja. Svarta, vattenavvisande, utsvängda och behåller din värme nära kroppen när det är kallt ute, samtidigt som plagget andas för att hålla fukten ute. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Snygg svartvit skidbyxa från Peak Performance med hög midja som har en smal modell framtagen i ett stretchigt material med elastiska detaljer för att du ska kunna röra dig bekvämt och obehindrat i backarna. Du kan köpa dem här.

Skidbyxor från Salomon. En lätt isolerad skalbyxa, inspirerad av freeski, som kombinerar värme, väderskydd och komfort. Byxan är vindtät, vattentät och ventilerande i materialet. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Stretchig, vattentät, vit skidbyxa från Áhkká, laminerad med värmande fleece med dragkedjor vid benen. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Ett par vita softshellbyxor från H&M i vattenavvisande funktionsmaterial som andas. Byxorna har resår bak i midjan och gylf fram med dragkedja och tryckknappar. Smal passform med utställda ben. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Skidbyxor från 8848 Altitude i modernt stilren design. Passformen är figurnära utan att vara tight, perfekt för dig som vill ha en mer skräddad ute-stil i vinter. Justerbara, bekväma hängslen som lätt går att ta av. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Modern skidbyxa från Peak Performance som kombinerar en snygg, bikerinspirerad design med en smal passform för att vara ett tufft alternativ i vinter. Du kan köpa dem här.

Annons

Hängselbyxor från Planks i blockfärgad design. Figurnära skärning, justerbara remmar och justerbara band i midjan. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

LÄS MER:

Annons