snygga och sköna trosor

Det kan vara svårt att navigera i trosdjungeln; ofta upplever vi att vi får välja mellan komfort eller utseende när det kommer till det vi bär närmast kroppen. Men det finns faktiskt en hel del trosor som uppfyller båda kriterierna – här har vi samlat 20 par som genast får ta en plats i troslådan (så att vi kan slänga ut de där paren som har gjort sitt, vi vet att alla har dem).

Sköna och snygga trosor

Här är 20 snygga par med både hög och normalhög midja, i allt från brief- till boxermodell.

svarta trosor med hög skärning från understatement

Svarta högt skurna trosor från Understatement Underwear. De har hög midja, är gjorda i återvunnen microfiber och finns här (reklamlänk från Adtraction).

röda trosor med spets

Röda trosor med spetsdetaljer fram från Lingadore. De har en hög midja och finns upp till storlek 5XL här (reklamlänk från Adtraction).

blå ribbade trosor

Blå sömlösa trosor från H&M. De har hög midja, fodrad gren och finns i många olika färger här (reklamlänk från Adtraction).

svarta trosor i spets från Sloggi Zero Feel

Svarta spetstrosor från Sloggis Zero Feel-kollektion. De har hög midja och finns här (reklamlänk från Adtraction).

vita trosor med hög midja

Vita hipstertrosor med hög midja från KappAhl. De är gjorda i en microkvalitet, har dekorativ spets nedtill och finns här (reklamlänk från Apprl).

svarta trosor från chantelle

Svarta brieftrosor från Chantelle. De är gjorda i ett material som strechas ut efter kroppens former för optimal passform, du hittar dem här (reklamlänk från Adtraction).

gröna trosor med spets

Gröna trosor från Lindex. De har hög midja, fodrad gren, infälld spets i sidorna och finns här (reklamlänk från Adtraction). De finns även i rosa här (reklamlänk från Adtraction).

bruna trosor med hög midja

Mörkbruna trosor med hög midja från H&M. De har en lätt shapingeffekt, laserskurna kanter och finns i många olika färger här (reklamlänk från Adtraction)

vita ribbade boxertrosor

Ribbade boxertrosor från Lindex. De är sömlösa, har halvhög midja och finns i flera olika färger här (reklamlänk från Adtraction).

blå boxertrosor

Sömlösa ljusblå boxertrosor från KappAhl/XLNT. De har bomullsfodrad gren och en dekorativ spetskant i linningen. Du hittar dem här (reklamlänk från Apprl).

ribbade trosor

Ribbade trosor i brazilianmodell från Lindex. De är sömlösa, har hög midja och finns i många olika färger här (reklamlänk från Adtraction).

svarta bomullstrosor med spets

Svarta trosor från H&M. De är högt skurna bak, har spetsdetaljer bak och finns här (reklamlänk från Adtraction).

blå trosor med spets

Blå trosor med hög midja från Understatement Underwear. De har spets i sidorna och finns här (reklamlänk från Adtraction).

svarta microfibertrosor

Svarta microfibertrosor från Lindex. De har laserskurna kanter, fodrad gren och finns även i beige här (reklamlänk från Adtraction).

vita trosor med svart spets

Vita trosor med svarta spetsdetaljer från Lingadore. De finns här (reklamlänk från Adtraction).

beige ribbade trosor med spetskanter

Beige ribbstickade sömlösa bomullstrosor från KappAhl. De har bomullsfodrad gren och en spetskant i benöppningen, du hittar dem här (reklamlänk från Apprl).

svart shapingtrosor med hög midja

Svarta trosor med lätt shapingeffekt från Maidenform. De har fodrad gren, är sömlösa och finns här (reklamlänk från Adtraction).

mörkgröna trosor med spets

Mörkgröna trosor med hög midja från Lindex. De har paneler i spets på sidorna, fodrad gren och finns här (reklamlänk från Adtraction).

trosor med leopardmönster

Leopardmönstrade trosor med hög midja från H&M. De har en lätt shapingeffekt, har laserskurna kanter och finns här (reklamlänk från Adtraction).

vita ribbade trosor

Vita ribbstickade brieftrosor från KappAhl/XLNT. De är sömlösa, har bomullsfodrad gren och finns här (reklamlänk från Apprl).

LÄS MER:

Vårens trendigaste accessoarer – 16 shoppingtips!

Så får du till den lyxiga stilen – 13 tidlösa köp till budgetpris

Stilsäkra dagspyjamasen – 11 bekväma matchande set

2:30

Efter reklamen: Efva Attlings stilråd till kvinnor över 50

(2:30)