Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Vinterns snyggaste stickade västar – alla i jordnära toner

23 nov, 2020 
Stickade västar 2020
Uppdatera vintergarderoben med ett av årets trendigaste plagg – den stickade västen! Vi listar hela 20 snygga alternativ att spana in i butik just nu där alla går i de jordnära tonerna vitt, svart, grått och beige.
Annons
7 smarta shoppingtips – så köper du bara det du behöverBrand logo
7 smarta shoppingtips – så köper du bara det du behöver

Den stickade västen har blivit ett av årets trendigaste plagg! Både bekvämt, varmt och stilsäkert som gör plagget till ett måste även i vinter.

Matcha hemma med ett par stickade byxor i samma ton så har du skapat dig en mysig och snygg hemmastil eller bär upp med skjorta, boots och detaljrika smycken så är festlooken fixad!

Snygga stickade västar:

Vi har samlat ihop hela 20 snygga stickade västar att spana in i butik nu där alla går i den trendiga jordnära färgskalan.

Annons

Svart stickad väst från Ganni med en zip-detalj framtill. Västen är ribbstickad i sin struktur och har en hög krage. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Brun stickad väst med v-ringning från COS gjord av ull. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stickad väst med mönster från Soaked In Luxury. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickad väst från Ellos Collection i mjuk kvalitet med v-ringad hals. Finns även i svart. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

En stickad väst i grå nyans i mjuk kvalitet från H&M. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickad väst från Arket i brun ton är stickad i en blandning av merinoull och alpacka. Skuren med en regelbunden och något boxig passform. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Beige handstickad väst från COS gjord av bomull. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickad beige väst från Vila. Finstickad modell i smal ribbstickning med v-ringad hals som har bred, stickad kant. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Brun kabelstickad väst från Na-kd. Hög krage, en utskuren detalj på sidorna i en något längre modell. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Kort ullmixad stickad väst med en passande silhuett och en kabelstickad struktur, från & Other Stories. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stickad väst från Cream i mjuk kvalitet med hög, ribbstickad hals med dragkedja fram. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Grå stickad väst från Leveté Room med band i sidorna och rund hals. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Lång stickad väst från Arket i ren bomull i en avslappnad rak passform och slitsar på sidorna. Finns även i grått och svart. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Vit stickad väst med polokrage och slitsar med knytning på sidorna, från Lindex. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Creme-färgad väst i stickad kvalitet med dragkedja från Object. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Kabelstickad v-ringad väst i mjuk kvalitet med en avslappnad passform från H&M. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stickad väst från Gina tricot med en rymlig passform. Västen är vit och har en v-ringning. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Svart stickad väst från Monki i en lång modell med v-ringning. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Svart ribbstickad väst med polokrage från H&M. Mjuk kvalitet med inslag av ull och den finns även i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickad väst från Na-kd med ribbad v-ringning, en stickad design med spetsprydda, justerbara detaljer på framsidan och på baksidan och en oversized, rak passform. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Annons