Stickade västar 2020

Den stickade västen har blivit ett av årets trendigaste plagg! Både bekvämt, varmt och stilsäkert som gör plagget till ett måste även i vinter.

Matcha hemma med ett par stickade byxor i samma ton så har du skapat dig en mysig och snygg hemmastil eller bär upp med skjorta, boots och detaljrika smycken så är festlooken fixad!

Snygga stickade västar:

Vi har samlat ihop hela 20 snygga stickade västar att spana in i butik nu där alla går i den trendiga jordnära färgskalan.

Svart stickad väst från Ganni med en zip-detalj framtill. Västen är ribbstickad i sin struktur och har en hög krage. Du kan köpa den här (reklamlänk från Wakakuu).

Brun stickad väst med v-ringning från COS gjord av ull. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Stickad väst med mönster från Soaked In Luxury. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Stickad väst från Ellos Collection i mjuk kvalitet med v-ringad hals. Finns även i svart. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

En stickad väst i grå nyans i mjuk kvalitet från H&M. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

Stickad väst från Arket i brun ton är stickad i en blandning av merinoull och alpacka. Skuren med en regelbunden och något boxig passform. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Beige handstickad väst från COS gjord av bomull. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Stickad beige väst från Vila. Finstickad modell i smal ribbstickning med v-ringad hals som har bred, stickad kant. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Brun kabelstickad väst från Na-kd. Hög krage, en utskuren detalj på sidorna i en något längre modell. Du kan köpa den här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Kort ullmixad stickad väst med en passande silhuett och en kabelstickad struktur, från & Other Stories. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Stickad väst från Cream i mjuk kvalitet med hög, ribbstickad hals med dragkedja fram. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Grå stickad väst från Leveté Room med band i sidorna och rund hals. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Lång stickad väst från Arket i ren bomull i en avslappnad rak passform och slitsar på sidorna. Finns även i grått och svart. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Vit stickad väst med polokrage och slitsar med knytning på sidorna, från Lindex. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Creme-färgad väst i stickad kvalitet med dragkedja från Object. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Kabelstickad v-ringad väst i mjuk kvalitet med en avslappnad passform från H&M. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

Stickad väst från Gina tricot med en rymlig passform. Västen är vit och har en v-ringning. Du kan köpa den här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Svart stickad väst från Monki i en lång modell med v-ringning. Du kan köpa den här (reklamlänk från Adtraction).

Svart ribbstickad väst med polokrage från H&M. Mjuk kvalitet med inslag av ull och den finns även i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk från Apprl).

Stickad väst från Na-kd med ribbad v-ringning, en stickad design med spetsprydda, justerbara detaljer på framsidan och på baksidan och en oversized, rak passform. Du kan köpa den här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

LÄS MER:

15 vinterjackor och kappor att fynda under Black Week 2020

12 långa och trendiga stickade kjolar att bära i vinter

Vinterns snyggaste underställ – 14 set som håller dig varm

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: