Artikeln innehåller reklamlänkar

Än ligger snön kvar på marken runt om i landet och många längtar kanske efter den spirande vårsolen, doften av knoppar som brister ut i blom. Ja, vårlängtan är här – men den kan också stillas något genom att förbereda garderoben för nya tider. Och vad passar inte bättre än att förse sina fötter med ett par nya snygga vårskor.

Vi listar våra favoriter i butik just nu – och då inte skor som är sneakers.

Höga beige boots från & other stories

Ibland kan vädret vara lite lurigt under våren och marken av det något blötare slaget. Då kan det passa bra med ett par boots, men den våriga touchen är ju så klart den ljusa färgen. Skorna kan du köpa hem här. (länk till & Other Stories)

Bruna skinnboots

En vanlig klassisk boot i läder fungerar alltid väl på våren – så varför inte köpa de här snygga från Gant. (länk till Åhléns)

Svarta loafers med broderad blomma

Loafers är en klassiker som alla borde ha på skohyllan där hemma, de finns i många olika varianter. Som de här av det något nättare slaget med ett spänne och en fint broderad blomma uppe på tån. De kan du köpa här. (länk till Ellos)

Svarta loafers med ljus sula

Som sagt så finns loafers i många slag, de här med en rejäl, brun, gummisula är en personlig favorit. Den bruna sulan är en snygg detaljs som får skon att poppa lite mer än om den varit helsvart. Skon kan du köpa hos Arket. (länk till Arket)

Svart träsko från Åhléns
erica wessman

Träskon ska inte underskattas, det är ändå en sko som fått följa med oss under lång tid och får uppsving lite då och då. Så är du ett fan av träskon så kan du köpa denna (länk till Åhléns) med något högre klack och som sluter runt hela foten.

Beige boots med klack

Lys upp i våren med ett par ljusa, stilrena läderboots. Snygga till jeans, snygga till kjol, snygga till kostymbyxor – ja ni hör: snygga till allt. Skorna kan ni klicka hem hos & Other stories. (länk till & Other Stories)

Svarta skinnloafers

En enkel sko i loaferstil med blandade texturer med överdel i skinn med mockatå. En hållbar klassiker i basgarderoben. De kan du köpa här. (länk till Åhléns)

ljusa kängor

Är du ute efter en mer fotriktig sko kan den här kängan vara något för dig. Med sin ljusa färg blir den ett härligt inslag efter vinterns mörka toner. Skorna kan du läsa mer om här. (länk till & Other Stories)

Svart kostymsko i läder

Vi säger absolut ja till ett par kostymskor, det kommer vara superfräscht och chict till en hel kostym. Skorna är av läder och de kan du köpa hos Åhléns. (länk till Åhléns)

Beige loafers

Bjuder våren på lite extra värme kan du passa på att sätta på dig ett par extra våriga skor. De här skorna har en enkel slip on funktion och dessutom är de otroligt eleganta. Passar bra till vår som sommar. De kan du klicka hem här. (länk till Arket)

Bruna boots med klack

Snygg och enkel mockaboot med klack, extra snygg till jeans! De kan du köpa här. (länk till Ellos)

Svarta höga boots

Klassisk chealseboot i mönstrat skinn från Vagabond – skorna kan du köpa här. (länk till Åhléns)

Ljusa kängor med chunky sula från H&M

Också en snygg boot för det lite blötare vårvädret med en något blank yta, den svarta sulan är en sjysst kontrast till den annars ljusa färgen. Skorna hittar du hos H&M. (länk till butik)

Svarta loafers med spänne

Eleganta loafers i skinn med spänne, kommer bli ursnyggt till en något kortare kostymbyxa eller till ett par klassiska jeans. Så på med loafers i vår säger vi. De på bilden kan du köpa här. (länk till & Other Stories)

Svart Sandal & Other stories

Vi avslutar vår lista med vårskor med lite längtan till sommaren med de här snygga sandalerna – definitivt ett måste i sommar. Sommarpreppa och köp hem dem här. (länk till Arket)

Läs mer:

Vårens finaste mode i gröna toner – 26 vackra köptips

Soft Goat släpper ny kollektion för våren 2021 – se plaggen här

Nytt kollektionssläpp från Carin Wester – spana in plaggen här

Fem byxor som kommer trenda 2021
Slå på ljud
Mest läst