Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Snygga vårskor att köpa i butik redan nu

05 feb, 2021 
AvLisa Nilsson
Är du trött på snön som ligger och längtar efter vårtorra gator? Det gör vi, därför listar vi våra favorit vårskor som går att köpa i butik redan nu!
Annons

Än ligger snön kvar på marken runt om i landet och många längtar kanske efter den spirande vårsolen, doften av knoppar som brister ut i blom. Ja, vårlängtan är här – men den kan också stillas något genom att förbereda garderoben för nya tider. Och vad passar inte bättre än att förse sina fötter med ett par nya snygga vårskor.

Vi listar våra favoriter i butik just nu – och då inte skor som är sneakers.

Höga beige boots från & other stories

Ibland kan vädret vara lite lurigt under våren och marken av det något blötare slaget. Då kan det passa bra med ett par boots, men den våriga touchen är ju så klart den ljusa färgen. ANNONS Skorna kan du köpa hem här.

Annons
Bruna skinnboots

En vanlig klassisk boot i läder fungerar alltid väl på våren – ANNONS så varför inte köpa de här snygga från Gant.

Svarta loafers med broderad blomma

Loafers är en klassiker som alla borde ha på skohyllan där hemma, de finns i många olika varianter. Som de här av det något nättare slaget med ett spänne och en fint broderad blomma uppe på tån. ANNONS De kan du köpa här.

Annons
Svarta loafers med ljus sula

Som sagt så finns loafers i många slag, de här med en rejäl, brun, gummisula är en personlig favorit. Den bruna sulan är en snygg detaljs som får skon att poppa lite mer än om den varit helsvart. ANNONS Skon kan du köpa hos Arket.

Svart träsko från Åhléns

Träskon ska inte underskattas, det är ändå en sko som fått följa med oss under lång tid och får uppsving lite då och då. ANNONS Så är du ett fan av träskon så kan du köpa denna med något högre klack och som sluter runt hela foten.

Annons
Beige boots med klack

Lys upp i våren med ett par ljusa, stilrena läderboots. Snygga till jeans, snygga till kjol, snygga till kostymbyxor – ja ni hör: snygga till allt. ANNONS Skorna kan ni klicka hem hos & Other stories.

Svarta skinnloafers

En enkel sko i loaferstil med blandade texturer med överdel i skinn med mockatå. En hållbar klassiker i basgarderoben. ANNONS De kan du köpa här.

Annons
ljusa kängor

Är du ute efter en mer fotriktig sko kan den här kängan vara något för dig. Med sin ljusa färg blir den ett härligt inslag efter vinterns mörka toner. ANNONS Skorna kan du läsa mer om här.

Svart kostymsko i läder

Vi säger absolut ja till ett par kostymskor, det kommer vara superfräscht och chict till en hel kostym. ANNONS Skorna är av läder och de kan du köpa hos Åhléns.

Annons
Beige loafers

Bjuder våren på lite extra värme kan du passa på att sätta på dig ett par extra våriga skor. De här skorna har en enkel slip on funktion och dessutom är de otroligt eleganta. Passar bra till vår som sommar. ANNONS De kan du klicka hem här.

Bruna boots med klack

Snygg och enkel mockaboot med klack, extra snygg till jeans! ANNONS De kan du köpa här.

Annons
Svarta höga boots

Klassisk chealseboot i mönstrat skinn från Vagabond – ANNONS skorna kan du köpa här.

Ljusa kängor med chunky sula från H&M

Också en snygg boot för det lite blötare vårvädret med en något blank yta, den svarta sulan är en sjysst kontrast till den annars ljusa färgen. ANNONS Skorna hittar du hos H&M.

Annons
Svarta loafers med spänne

Eleganta loafers i skinn med spänne, kommer bli ursnyggt till en något kortare kostymbyxa eller till ett par klassiska jeans. Så på med loafers i vår säger vi. ANNONS De på bilden kan du köpa här.

Svart Sandal & Other stories

Vi avslutar vår lista med vårskor med lite längtan till sommaren med de här snygga sandalerna – definitivt ett måste i sommar. ANNONS Sommarpreppa och köp hem dem här.

Läs mer:

Fem byxor som kommer trenda 2021Brand logo
Fem byxor som kommer trenda 2021
Annons