Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Snyggaste klänningarna i butik under 500 kronor!

18 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Klänningen är det ultimata plagget de dagar då du inte vet vad du ska ha på dig, den är ju över- och underdel i ett! Här har vi valt ut säsongens snyggaste klänningar — alla under 500-lappen!
Annons

Klänningen är lite av garderobens räddare i nöden, för oavsett tillfälle så funkar det alltid med en klänning. Om du är sugen på att förnya garderoben med någon ny klänning behöver inte betyda att man behöver göra stora hål i plånboken. Denna säsong finns det massor av fina klänningar i olika modeller allt från korta till långa och färger. Den korta klänningen kan du med fördel bära över ett par jeans när det är kallt ute.

Här har vi gjort ett urval på säsongens finaste klänningar.

Blommönstrad klänning med lång ärm.

Snygg klänning i A-linjemodell  höstens finaste färger, från H&M.  (reklamlänk)

Annons

Mönstrad längre klänning i skjortmodell, från Lindex.  (reklamlänk)

Mönstrad midiklänning från Cubus (reklamlänk) med en söt puffärm. Lika fin till kontoret som till festen!

Annons

Prickig långklänning i vid modell som är fin som den är, men om du vill låta midjan synas, lägg till ett snyggt skärp och så är saken klar! Från H&M.  (reklamlänk)

Svart klänning i hålsömn och lång ärm, från Carin Wester/Åhlens. (reklamlänk)

Annons

Perfekt till höstfesten! Läckert mönstrad skjortklänning med klädda knappar, från Vila. (reklamlänk) Matcha den med ett par snygga skor och du är hemma!

En snygg omlottklänning kan rädda vilken outfit-kris som helst! Just denna svarta kommer från Monki (reklamlänk), som också har den i flera olika färger.

Annons

Klänning med blommigt mönster, smock och volang nertill. Snygg att bära som den är eller med en tröja över! Från Lindex.  (reklamlänk)

Vilken härlig färgklick! En klänning som piggar upp i höstmörkret och som är snygg att matcha med en enfärgad blazer eller långkofta. Från Ellos. (reklamlänk)

Annons