Artikeln innehåller reklamlänkar
Inspirationskollage med träningskläder. Samtliga träningskläder beskrivs närmare längre ner i artikeln.

Blir verkligen träningen roligare tack vare snygga träningskläder? Varför chansa? Foto: Na-kd.com

1:15

Efter reklamen: Cara Delevingne – 6 saker du inte visste om modellen

(1:15)

Slå på ljud

Självklart behöver du inte ha ett matchande set när du ska till gymmet men visst är det snyggt när överdel och underdel passar ihop? Svettas loss i linnen, toppar och tights. Vi har valt ut 11 svettvänliga favoriter.

Topp och cykelbyxor, Arket

Våga färg och satsa gärna på ett knallgult set! Addera en grå hoodie eller sweatshirt för en stilsäker post-tränings look. Träningstopp från Arket. Läs mer och köp toppen här! (länk till Arket) Cykelbyxor från Arket. Läs mer och köp cykelbyxorna här! (länk till Arket)

Jag är modestylist – det här är mina 25 bästa (dröm)köp!

Träningstopp och tights, H&M

Vem blir inte glad av det här ljuslila settet? Vill du ha något mer än en träningsbehå på överkroppen så satsa på ett linne med djupa ringningar under ärmarna så toppen ändå syns lite. Topp från H&M. Läs mer och köp toppen här! (länk till H&M) Tights från H&M. Läs mer och köp byxorna här! (länk till H&M)

Sweat-set, Adidas by Stella McCartney

Ett lyxigt mjukisset är perfekt oavsett om du ska iväg på träning eller sitta hemma i soffan. Tröjan fungerar minst lika bra till dina favoritjeans. Sweatshirt från Adidas by Stella McCartney. Läs mer och köp sweatshirten här! (länk till Wakakuu) Sweatpants från Adidas by Stella McCartney. Läs mer och köp sweatpantsen här! (länk till Wakakuu)

Modell med svart swetshirt och svarta sweatpants. Set från Adidas by Stella McCartney.

Sweatshirt och sweatpants, Adidas by Stella McCartney. Klicka på bilden för att komma direkt till produkterna! (länk till Wakakuu)

Linne och tights, P.E Nation

Svart och vitt fungerar alltid! Enkel och klassiskt passar såklart lika bra på gymmet eller på träningspasset. Linne P.E Nation. Läs mer och köp linnet här! (länk till Wakakuu) Tights från P.E Nation. Läs mer och köp tightsen här! (länk till Wakakuu)

12 handväskor alla villhöver!

Tracksuit, Adidas

En snygg tracksuit i en poppig, rosa nyans är snyggt som ett set men minst lika fin var del för sig till träningslinne och tights. Jacka från Adidas. Läs mer och köp jackan här! Trackpants från Adidas. Läs mer och köp byxorna här!

Piké och kjol, L'Etoile Sport

Är du sugen på en riktigt snygg tennis– eller paddel-look i form av piké och kjol? De här plaggen är faktiskt lika snygga även när det inte är någon träning inblandad… Piké från L'Etoile Sport. Läs mer och köp pikétröjan här! Kjol från L’Etoile Sport. Läs mer och köp kjolen här!

Modell med vit pikétröja och kort tennikskjol. Set från L'Etoile Sport.

Pikétröja och tenniskjol, L'Etoile Sport. Klicka på bilden för att komma direkt till produkterna!

Topp och tights, Röhnisch

Självklart kan man kalla ett set för just set, även om inte delarna är i exakt samma färg och mönster. Två olika nyanser av grönt blir i det här fallet helt perfekt! Topp från Röhnisch. Läs mer och köp toppen här! (länk till Awin.com) Tights från Röhnisch. Läs mer och köp tightsen här! (länk till Awin.com)

Hoodie och sweatpants, Lindex

Den ärmlösa toppen är sportig och skön och fungerat utmärkt att dra över träningslinnet efter träningen. Matcha med ett par lika sköna sweatpants i rak, croppad modell. Hoodie från Lindex. Läs mer och köp hoodien här! (länk till Lindex) Sweatpants från Lindex. Läs mer och köp byxorna här! (länk till Lindex)

Veckans snyggaste modenyheter – här är plaggen att satsa på i höst

Topp och tights, Reebok x Victoria Beckham

Cykelbyxan och trekvartsbyxan är superhet (inte bara i träningssammanhang!) Det här settet är från Reeboks samarbete med Victoria Beckham och helt klart ett lyxigt inslag i träningsgarderoben. Träningstopp från Reebok x Victoria Beckham. Läs mer och köp toppen här! Tights i trekvartsmodell från Reebok x Victoria Beckham. Läs mer och köp tightsen här! (länk till Apprl)

T-shirt och tights, Nike

T-shirten är ett skönt träningsplagg som passar oavsett om du ska köra yoga eller box. Kombinera gärna med en underdel med struktur för att addera en snygg detalj till träningsoutfiten. T-shirt från Nike. Läs mer och köp t-shirten här! (länk till Apprl) Tights från Nike. Läs mer och köp tightsen här! (länk till Apprl)

Topp och tights, Adidas

De här byxorna med bred resår i midjan är lika snygga som bekväma. Matcha med en snygg sportbehå och addera en t-shirt eller ett linne om du känner för det! Sportbehå från Adidas. Läs mer och köp sportbehån här! Tights från Adidas. Läs mer och köp tightsen här!

Modell med sporttopp och tights i knallrött från Adidas. Modellen lyfter en kettlebell på bilden.

Topp och tights, Adidas.

Sportbehå och tights, Nakd

Finns det något skönare (och snyggare) än ribbade träningsplagg? Det skulle vara om de var i den perfekta blå nyansen då… Sportbehå från Nakd. Läs mer och köp sportbehån här! (länk till Na-kd) Tights från Nakd. Läs mer och köp tightsen här! (länk till Na-kd)

Snygga (och bekväma!) skor – som vi vill bära i höst