Artikeln innehåller reklamlänkar
Plisserade kjolar

Skapa en stilsäker och feminin look tillsammans med den medellånga kjolen som fullkomligt dominerat under året. Både i satin och plisserat material har vi sett den bäras både till vardags och till fest.

Under onsdagen den 28 oktober besökte Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia, hertig och hertiginna av Värmland, Värmlands län för att uppmärksamma insatser med anledning av covid-19-pandemin. Då bar Sofia en en plisserad kjol i beige nyans från varumärket Ahlvar Gallery, som blivit mycket uppmärksammad.

Här hittar du hennes kjol och 12 liknande varianter:

Här hittar du den beige plisserade kjolen som Sofia bär i Värmland från Ahlvar Gallery. Feminin kjol med eleganta plisseringar. Modern midi-längd. Kjolen har resår i midjan. Finns även i svart. Du kan köpa den här (länk till Wakakuu).

Trendig kjol med plissering från La Redoute Collection. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Kjol från Vila i plisserad modell med resår i midjan. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Plisserad kjol från Selected Femme med ett fint fall med dragkedja i midjan på sidan. Du kan köpa den här (länk till Bubbleroom).

Kjol från Vero Moda. Utsvängd modell av plisserad, glansig trikå med bred, elastisk linning upptill. Du kan köpa den här (länk till Ellos).

Snygg plisserad kjol från Rut & Circle. Kjolen har ett tunt, fint material som ger ett fint fall. Du kan köpa den här (länk till Bubbleroom).

En lång, plisserad kjol i crêppad, vävd kvalitet med fint fall från H&M. Kjolen har hög midja med dold dragkedja samt hyska och hake i ena sidan. Du kan köpa den här (länk till H&M).

Svart midikjol gjord i plisserat material i en lätt utställd passform från Lindex. Du kan köpa den här (länk till Lindex).

Ljust beige plisserad kjol från Selected Femme. Kjolen har resår i midjan och är fodrad. Du kan köpa den här (länk till Bubbleroom).

En helt fodrad plisserad kjol från Monki i ljus cremefärgad ton. Du kan köpa den här (länk till butik).

En vadlång, plisserad kjol i vävd kvalitet från H&M. Kjolen har hög midja med resår. Du kan köpa den här (länk till H&M).

Plisserad kjol i svart nyans från Carin Wester. Du kan köpa den här (länk till Åhlens).

En plisserad, vadlång kjol i beige nyans från H&M. Kjolen har resår i midjan och är fodrad. Du kan köpa den här (länk till H&M).

LÄS MER:

Satsa på en grön klänning i jul – så stylar Victoria den

Skorna Kate Middleton har burit i flera år – blir en stor trend 2021

13 gånger Victoria burit svensk design på Nobel

Mest läst