Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Sofias snygga jacka finns åter i butik – därifrån kommer den

11 sep, 2020 
Sofias kappa aw2020
Sofias hyllade teddyjacka, som sålde slut förra året, finns nu åter i butik. Här finner du den – och så mycket kostar den.
Annons

För snart ett år sedan, måndagen den 7 oktober 2019, fattade kungen ett beslut om vilka av kungafamiljens medlemmar som ska tillhöra Det Kungliga Huset. Syftet med beslutet är att tydliggöra statschefens uppdrag som företrädare för Sverige och avgränsa den krets av medlemmar av kungafamiljen som ska förväntas ha offentliga åtaganden på kungens uppdrag. Det är kungen och kronprinsessan som, tillsammans med drottningen och prins Daniel, är Sveriges främsta representanter inom landet och gentemot andra stater. När prinsessan Estelle nått vuxen ålder väntas även hon företräda landet.

Sofia och Carl Philip kommenterade kungens beslut

På sitt Instagramkonto kommenterade prinsparet, Carl Philip och Sofia, kungens beslut. De skrev:

”Idag meddelade Kungen beslutet att våra barn inte längre har ställningen Kungliga Högheter. Vi ser detta som positivt då Alexander och Gabriel kommer att ha friare valmöjligheter i livet.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
De kommer att behålla sina prinstitlar och sina hertigdömen, Södermanland och Dalarna, vilket vi värdesätter och är stolta över. Vår familj har starka kopplingar till båda landskapen och vi behåller vårt engagemang där.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Vi kommer att ha fortsatt fokus på våra hjärtefrågor och engagemang. Vi kommer också att fortsätta att stödja Kungen och Kronprinsessan – vår blivande statschef – och delta i Kungahusets verksamhet på det sätt man önskar.”

Annons

Sofias snygga teddyjacka – från Stand

På fotot till texten poserade prinsen och prinsessan med sina småprinsar i de röda och orangefärgade höstlöven. Svensk Damtidning kunde, redan då, berätta att Sofia bar en underbart varm och skön teddykappa i vitt med bruna detaljer. Jackan kom från det svenska märket Stand (reklamlänk från Adtraction) (reklamlänk). Just teddyjackan är helrätt även under hösten och vintern 2020 – varm och trendig på samma gång! En oslagbar kombination! Förra året sålde Sofias jacka slut direkt, men nu finns den åter i butik. Kolla teddyjackan, och dess prislapp, här! (reklamlänk från Adtraction) (reklamlänk)

Jacka stand studio

Läs mer

Annons