Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Bästa modenyheterna under 400 kronor för en komplett sommargarderob!

14 jun, 2022 
sommar basgarderob under 400 kronor
Klänning, kjol eller shorts? Fynda nya sommarfavoriter till extra bra pris! Vi listar de bästa modefynden till sommarens basgarderob – spana in dem här!
Annons

Sommargarderoben består för många av älskade trotjänare och som varje år får nytt sällskap av et par nya investeringar. Ibland kan det vara värt att invänta sommarrean för att kunna spara en slant på nya sommarplagg. Men det krävs förstås ingen jättebudget för att få till en perfekt sommargarderob – vi visar dig hur!

ellos collection klänning
Ellos senaste kollektion är full av fina sommarfynd till bra priser. Klicka på bilden för att se hela kollektionen.

Bästa modeköpen under 400 kr till sommarens basgarderob

Vi har handplockat de bästa modenyheterna den här veckan i form av plagg och accessoarer som alla kostar under 400 kronor!

Sommarklänning från Vero Moda

En snygg sommarklänning har man ALLTID användning för. Satsa på en i viskos eller bomull för ett luftigt alternativ under tryckande varma sommardagar. Den här omlottklänningen har ett turkost och vitt mönster och korta puffärmar. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
mönstrad omlottklänning från Vero Moda
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Stråväska från Soyaconcept

Flätade stråväskor är en stående sommarklassiker som är tidlös och snygg. Satsa på en större modell så har du en väska som rymmer handduken eller picknicken. Den här stråväskan har rundade handtag och en lång axelrem. Se mer och köp väskan här (reklamlänk).

stråväska från Soyaconcept
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Vit knyblus från Na-kd

En snygg topp eller blus funkar både till vardags och fest, jeans eller kjol. Den här vita korta skjortan med knytning är gjord i en linne- och bomullsblandning och kan bäras såväl över ett linne som bikinin. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons
vit knytblus från Na-kd
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Vita jeans från Monki

Det är alltid snyggt med ett par vita jeans på sommaren! Monkis cremevita jeans i den populära modellen Yoko har hög midja och vida ben. Se mer och köp jeansen här (reklamlänk).

vita jeans från Monki
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Linneskjorta från H&M

En linneskjorta i sommargarderoben är perfekt att ha under molniga dagar eller för att skydda axlarna mot solen på stranden. Den här oversized linneskjortan finns i många fina färger. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons
orange linneskjorta från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Dressade shorts från Lindex

Ett par shorts med en stilren design är snygga för en lunch på stan och hemma i trädgården. De ljusa shortsen med avslappnad passform och fickor baktill är gjorda i en linneblandning. Se mer och köp shortsen här (reklamlänk).

vita dressade shorts från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till shortsen.

Kilklackssandaler från H&M

Klassiska kilklackar är fina till kjol, klänning, jeans och shorts och är dessutom extra trendiga sommaren 2022. Dessa kilklacksandaler har en juteklädd klack och överdel i skinnimtation. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
beige kilklackar från H&M
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Mönstrad baddräkt från Krickelin för Ellos Collection

En baddräkt med fina detaljer är alltid snyggt, använd den som body till en midikjol, shorts eller byxor. Den här mönstrade varianten är framtagen av influencern Krickelin, se mer och köp den här (reklamlänk).

mönstrad baddräkt med knytning från Krickelin för Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till baddräkten.

Midikjol från Lindex

En vid midikjol i linne, viskos eller bomull är ett skönt plagg på sommaren, och längden gör att den passar till alla tillfällen. Den här kjolen är mönstrad och har dold dragkedja i sidan. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
blommig blå och grönt midikjol från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Solglasögon från & Other Stories

Bakom mina solglasögon... Oavsett om du vill vara dig själv eller inte så är solglasögon ett måste på sommaren för att skydda ögonen mot skadligt UV-ljus. Dessa spräckliga solglasögon med UV-skydd finns i flera färger. Se mer och köp solglasögonen här (reklamlänk).

solglasögon från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till solglasögonen.

Stickad klänning från Ellos Collection

Den stickade klänningen är lika trendig nu under sommaren som den var i vintras. Nu väljer vi svalare varianter som gärna får vara ärmlösa och svala. Den här beiga har breda axelband, v-ringning och slitsar i sidorna och finns även i svart. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
beige stickad klänning från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Vit jeansjacka från Na-kd

En fin jeansjacka har man användning av hela sommaren och en bra bit in på hösten. När det blir för kallt att ha den ute kan du använda den i stället för kofta eller kavaj. Den här vita jeansjackan är i en något croppad modell som blir riktigt snygg till plagg med hög midja. Se mer och köp jackan här (reklamlänk).

vit kort jeansjacka från Na-kd
Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Ribbat linne från Arket

Ett klassiskt linne har man alltid användning av – oavsett säsong. Detta bomullslinne är ribbstickat och har en trendig racerskärning. Se mer och köp linnet här (reklamlänk).

Annons
ljust ribbat linne från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till linnet.

Omlottkjol från Monki

En omlottkjol är alltid ett stilsäkert sommarplagg. Varför inte satsa på en i årets trendfärg grön? Den här har ett vitt grafiskt mönster som vi också ser mycket av i sommar. Se mer och köp omlottkjolen här (reklamlänk).

grön mönstrad omlottkjol från Monki
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Solskärm från Day

Skydda hår och ansikte mot solstrålarna med en elegant huvudbonad. Nuförtiden finns det en uppsjö av fina alternativ, som den här solskärmen med knytning i nacken som är ett fint alternativ till den klassiska solhatten. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Solskärm med svart band från Day
Klicka på bilden för att komma direkt till solskärmen.

Randig stickad tröja från Vila

Ibland har man inte tur med semestervädret. Då kan det vara skönt att värma sig med en stickad tröja. Den här randiga tröjan är en riktig sommarfavorit. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Randig stickad tröja från Vila
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
Sommar i P1: Här är sommarpratarna du inte vill missa 2022Brand logo
Sommar i P1: Här är sommarpratarna du inte vill missa 2022
Annons
Annons