Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Veckans 12 snyggaste modenyheter – som är perfekta att bära när det är varmt

21 jun, 2023 
sommarmode för dam för varmt väder
Går det att hålla stilen även när det är över 25 grader? Utan tvekan! Här är veckans svalaste (och snyggaste) modenyheter.
Annons

Sommaren innebär ofta sol, semester och salta bad – men kan också medföra svettiga dagar i city. Men frukta ej: webbshopparna är fyllda med stilsäkra plagg som låter dig vara både sval och snygg även under heta sommardagar med gassande sol.

streetstyle - kvinna med blå skjorta och beige byxor

Kläder för varmt väder

Oavsett om du kommer att befinna dig på kontoret, på stranden eller i sommarstugan kan du välja att satsa på plagg och skor som har en riktigt snygg design. Här är våra favoriter bland utbudet av kaftaner, blusar, klänningar och tvådelade set just nu!

Annons

Blus, Ellos

Att klä sig för kontoret när det samtidigt är varmt ute är något av en utmaning. En enkel lösning på det stavas blusen – med hjälp av en somrig blus kan du både vara avslappnad och sval i värmen och samtidigt välklädd. Vi bär mer än gärna den här krämvita blusen med skön lös passform, långa ballongärmar och fina knytdetaljer i ringningen. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

vit blus från ellos
Klicka på bilden för att komma dirket till blusen.

Linnebyxor, Arket

Något som fungerar riktigt bra för att hålla sig välklädd och samtidigt sval i sommar är sköna linnekläder. Dessa beiga linnebyxor passar lika bra på festen som på kontoret. Se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

Annons
beiga linnebyxor från arket
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Sandaler, & Other Stories

Den här säsongen ser vi mycket tofflor och sandaler med en rejäl och något tjockare sula. Bär dem med kaftanen till stranden eller kostymen till kontoret – de är lika snygga i båda sammanhangen. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

svarta sandaler i läder från & other stories
Klicka på bilden för att komma direkt till sandalerna.

Kaftanklänning, MQ Marqet

När det är riktigt varmt ute vill vi gärna bära löst sittande plagg med avslappnad passform. Ett plagg som prickar in alla dessa krav är kaftanen och kaftanklänningen, som ger en underbar bohemisk känsla. Den här kaftanklänningen ser dessutom riktigt elegant ut och passar alltså lika bra i stan som till stranden. Se mer och köp kaftanklänningen här (reklamlänk).

Annons
kaftanklänning från mq marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till kaftanen.

Tvådelat set, MQ Marqet

Matchande set i två delar är något som verkligen andas sommar! Att bära en matchande kjol och topp eller blus är ett enkelt stylingknep för att få looken att se genomtänkt och samtidigt avslappnad ut. Dessutom kan du bära plaggen även med annat från din packning på resan. Detta magiska vita set består av en blus och midikjol, se mer och köp setet här (reklamlänk).

vitt broderat set från mq marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Grön klänning, Kappahl

Det absolut enklaste sättet att ta in säsongens trendigaste färg är att satsa på en klänning i en grön nyans. Vips så har du en hel outfit, som dessutom är helt rätt i sommar! Denna gröna satinklänningen har en avslappnad passform med en smickrande slits. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Annons
Grön satinklänning med smala axelband från Kappahl
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Rosa klänning, Lindex

En annan stor trendfärg sommaren 2023 är rosa i alla sorters nyanser. Den här klänningen är midilång vilket gör att den passar till många olika tillfällen. Den har gulliga puffärmar och en fin knytdetalj i midjan. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

rosa klänning i bäckebölja med puffärm från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Sandaler, Cos

Flipflops är sommarens stora sandaltrend, ett måste i garderoben! De här svarta sandalerna en chunky modell i ett bekvämt gummimaterial. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
svarta flipflop sandaler från cos
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Klänning, Ellos

Under sommaren vill vi såklart även bära klänningar i kortare modeller. Genom att välja en långärmad variant känns den ändå klädd och passar bra i stan. Den här rutiga klänningen är gjord i bomull med knytning i midjan och söta ballongärmar. Se mer och köp klänningen här (reklamlänk).

rutig klänning med långa armar från ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Stickad tröja, Åhlens

En stickad tröja att dra över sommarklänningen under de lite kyligare kvällarna är ett måste, och gärna i en somrig färg. Den här fina rosa är från Åhlens. – se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Annons
rosa stickad tröja från Åhlens
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Klänning, Bubbleroom

Den här söta vita midiklänningen kommer från Bubbleroom. Funkar perfekt både till vardags och till fest. Ett perfekt alternativ under de varma sommarmånaderna då den är luftig och sval. Se mer och köp kaftanen här (reklamlänk).

vit luftig midiklänning från bubbleroom
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Linneskjorta, Arket

En sval linneskjorta är et måste i din sommargarderob. Denna är från Arket och finns i flera härliga färger. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Annons
beige linneskjorta från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.
Den perfekta sommargarderobenBrand logo
Den perfekta sommargarderoben
Annons