Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

TV4-stjärnornas hyllade sommarlooks – här köper du dem

08 jun, 2023 
sommar look tv 4
Letar du sommarinspiration? Gör som vi och inspireras av de superfina sommarlooksen som TV4-profilerna bär i Nyhetsmorgon. Vi har samlat 3 perfekta outfits att klicka hem!
Annons

Säsong efter säsong fortsätter vi att inspireras av programledarna på TV4 Nyhetsmorgon och sommaren är inget undantag utan snarare tvärt om – nu inspireras vi lite extra av profilernas vackra sommarlooks! Under de senaste veckorna har vackra, somriga outfits spirat i tv-rutan och vi bjuds på allt från blommig klänningar perfekta för sommarens alla tillfällen till stilsäkra set i poppig rosa, alla stylade av Siroun Forsberg Instagram-konto @siroun.stylisttv4 som är huvudansvarig stylist på TV4.

Några av de senaste sommarlooksen vi älskat lite extra är bland annat en blommig klänning som Jenny Strömstedt bar, en grön maxiklänning som bars av Jenny Alversjö och en rosa set med kjol och topp som bars av Soraya Lavasani. Scrollar ner och inspireras du med!

Somriga looks på TV4 Nyhetsmorgon

Blommig klänning, Jenny Strömstedt

Denna otroliga sommardröm är från & Other Stories och är verkligen den optimala sommarklänningen till garderober! Den har stilsäkert blommigt mönster, perfekta puffärmar, skärp i midjan och finns även i en svart och en rosa nyans, och inte nog med det är den även gjort i luftigt och skönt linnematerial vilket passar extra bra varma sommardagar!

Annons

Köp klänningen HÄR (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Grön maxiklänning, Jenny Alversjö

Är du ute efter en vacker långklänning med långärmad design så är denna ett perfekt köp för dig! Klänningen är från det svenska märket Adoore som är speciellt kända för just sina vackra sommarklänningar.

Köp klänningen HÄR (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Rosa set, Soraya Lavasani

Ett tvådelade set är verkligen ett tillskott till allas garderob och stylingsmöjligheterna onändliga! Styla tillsammans eller var för sig och till allt från fest till vardag. Detta rosa set som Soraya Lavasani bar i nyhetsmorgon är inte ett tillhörande set men gör så så bra tillsammans ändå. Kjolen är från Ahlvar Gallery och toppen från MQ Marqet.

Annons

Köp toppen HÄR (reklamlänk).

Köp kjolen HÄR (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Se mer:

Jill Johnsons stilresa - 25 år i rampljusetBrand logo
Jill Johnsons stilresa - 25 år i rampljuset
Annons