Artikeln innehåller reklamlänkar
Svala sommarklänningar från svenska modevarumärket Arket.

Det finns så mycket snygga klänningar i butik just nu. Vi hjälper dig att hitta de bästa köpen för dig att möta sommarens varmaste dagar i!

Sommarklänning: Svart bandeauklänning

Denna klassiskt stilrena klänning har det trendiga bandeauskärningen i livet och tunna axelband. Köp klänningen här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Mönstrad kaftan

Det finns ingenting som är så svalt och skönt att dra på sig när det är varmt ute som en kaftanklänning. Vi gillar denna snygga djurmönstrade variant från Arket. Läs mer och köp här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Blommig långklänning

Alla borde ha en blommig sommarklänning i garderoben. Denna klänning i en modell längre är tillverkad i ett underbart svalt tyg. Du hittar den här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Klänning med puffärm

En perfekt klänning att matcha med ett par låga klackar eller söta sandaler på shoppingrundan i stan. Lätt puffärm och vackert småblommigt mönster. Finns att köpa här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Sval linneklänning

Linne är känt för sina kvaliteter som ett skirt och svalt tyg. Därför älskar vi denna härliga linneklänning. Den bär vi gärna på lugna dagar vid stranden eller i stugan i sommar. Finns att köpa här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Ribbstickad klänning

En riktigt snygg och skön ribbstickad klänning som formar sig efter kroppen. Kommer i två snygga färger, beige och svart. Du hittar den här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Ljusrosa tunika

Vi älskar denna söta tunika i lätt bomullstyg och snygg pastellrosa färg. Matcha med en handväska i stark färg för en riktigt härlig sommaroutfit. Läs mer och köp här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Långklänning i frotté

Den ultimata strandklänningen! En så kallad strap dress i det trendiga materialet frotté. Den bär vi gärna på beachen i sommar! Klicka hem klänningen här, (länk till Arket)

Sommarklänning: Mjuk klänning i jersey

En ärmlös enkel klänning i den allra mjukaste jersey du kan tänka dig. Styla med en oversize blazer till eller en meshtopp under. Köp den här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Sockersöt lila klänning

Lila är ju bara en så snygg färg att bära på våren och på sommaren. Den här klänningen i dov lila färg är bara så snygg. Styla gärna en söt klänning med ett par lite kaxigare sneakers för en snygg kontrast. Spana in denna klänning nu. (länk till Arket)

Sommarklänning: Hoodie-klänning

En skön klänning att dra på sig för en dag på stranden eller en sensommarkväll med grillmiddag vid vattnet. Finns i både svart och vitt. Klicka hem den i dag. (länk till Arket)

Sommarklänning: Rutig klänning i seersucker

Seersucker är ju också ett sånt där tyg som kommer tillbaka varje år, känt för sina tekniska egenskaper som hjälper till att andas och hålla kroppen sval. Den här klänningen är dessutom riktigt snygg! Läs mer och köp här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Vit klänning

Vita klänningar i tunt bomullstyg är den perfekta midsommarklänningen. Men du kan med fördel använda den hela sommaren eftersom att den är så lätt att variera i det oändliga och passar med alla skor och accessoarer. Du hittar den här. (länk till Arket)

Sommarklänning: Klänning med djup rygg

En spännande långklänning med rak halsskärning och djup rygg. Det här är den perfekta från-dag-till-natt-klänningen, så enkel att både klä upp till fest och klä ner till vardags. Klicka hem den här. (länk till Arket)

Efva Attlings stilråd till kvinnor över 50
2:30

Efter reklamen: Efva Attlings stilråd till kvinnor över 50

(2:30)

Slå på ljud
Mest läst