Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Sommarstickat - 15 shoppingtips för ljumma sommarkvällar

09 jun, 2021 
AvAnnika Norman
Inspirationskollage med stickade plagg. Alla plagg beskrivs närmare i artikeln.
Stickat är här för att stanna, hela sommaren lång! Bild: Lindex.
Vi hoppas såklart på många varma dagar men vet av erfarenhet att sommarkvällar ofta kräver ett stickat lager. Men vi deppar inte för det! Särskilt inte när alternativen är så många och framför allt, så snygga!
Annons

Svala sommarkvällar kräver en härlig, stickad tröja. Lika snyggt över den blommiga maxiklänningen som till jeanshortsen. Sommarens snyggaste look toppar med något stickat och vi har valt ut 15 favoriter.

Beige cardigan

Beige cardigan med oversizad passform. Cardigan från Arket.
Cardigan, Arket. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

En oversizad kofta är snyggt ihop med en enkel t-shirt, jeans och snygga slip-ins. En dressad men ledig look som vi gärna går runt i, helst från och med igår. Läs mer och köp din cardigan här! (reklamlänk)

Randig polotröja

Off-white stickad tröja med svarta ränder och hög hals. Stickad tröja från House of Dagmar.
Polotröja, House of Dagmar.

Den randiga, stickade tröjan är ständigt aktuell! Och det bästa av allt? Den passar till allt i din garderob, året om. Läs mer och köp tröjan här! (reklamlänk)

Annons

Pastellgul tröja

Ljus gul stickad tröja med rundad hals. Tröja från H&M.
Tröja, H&M. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Gult är en av sommarens härligaste (och trendigaste!) färger. Vi säger med andra ord ja, tack till den här gobiten. Läs mer och köp tröjan här! (reklamlänk)

Mintgrön tröja

Mintgrön tröja med rundad hals och ballongärmar. Tröja från Rodebjer.
Tröja, Rodebjer.

En enkel stickad tröja med en twist, i det här fallet vida ballongärmar är på vår önskelista! Att den är i en perfekt mintnyans gör ingenting sämre. Läs mer och köp tröjan här!

Annons

Rosa kofta

Ljusrosa, stickad kofta med knappar. Oversizad passform. Kofta från Cos.
Kofta, Cos. Klicka på länken för att komma direkt till produkten!

En snygg, klassisk kofta passar perfekt över sommarklänningen när solen börjar gå ner. Är du sugen på något annat än basfärger så är den här rosa koftan ett utmärkt val! Läs mer och köp koftan här! (reklamlänk)

Blå omlottröja

Ljusblå omlottröja i oversizad, kort modell. Stylad till blå jeans på modell. Tröja från Stylein.
Omlottröja, Stylein.

Vi vill gärna svepa in oss i en härlig omlottröja efter yogapasset! Att den sedan är såpass snygg att den även fungerar som vardagsplagg året om är såklart ingen nackdel. Läs mer och köp tröjan här!

Annons

Ljusblå kofta

Ljusblå, stickad kofta med skjortkrage. Kofta med krage från Weekday.
Kofta, Weekday. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

En mix av kofta och skjorta är lika med ett stilrent plagg som vi gärna bär över vår sommaroutfit. Ljusblått matchar du snyggt med alla nyanser av blå denim. Läs mer och köp koftan här! (reklamlänk)

Off-white klänning

Off-white stickad klänning utan ärmar. Fotad på modell. Stylad med byxor och en kuvertväska. Stickad klänning från Lindex.
Klänning, Lindex. Klicka på bilden för att komma till produkten!

En stickad klänning är också skönt att dra på sig över tunna sommarplagg. Passar utmärkt till både vida byxor och jeans. Eller helt enkelt som den klänning den är. Läs mer och köp klänningen här! (reklamlänk)

Annons

Vit tröja

Vit, stickad t-shirt med volanger vid axlarna och vid ärmsluten. Tröja från Kappahl.
Tröja, Kappahl. Klicka på länken för att komma direkt till produkten!

Satsa på en stickad topp med romantiska vibbar. Kanske inte det varmaste plagget en kylig kväll men vad den förlorar i värme tar den igen i utseende. Läs mer och köp tröjan här! (reklamlänk)

Ljuslila tröja

Ljuslila stickad tröja med svart logga på bröstet. Fotad på modell med rödblommig bucket hat och rutiga shorts i ljuslila, vitt och gult. Tröja från Ganni.
Tröja, Ganni.

Klassisk stickad tröja i en härligt lavendelila nyans. Är det bara vi som blir glada av alla pastellfärger? Nä, vi tänkte väl det. Läs mer och köp tröjan här!

Annons

Beige tröja

Beige stickad tröja i rak modell. Rundad hals. Tröja från Filippa K finns på Wakakuu.
Tröja, Filippa K. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Mjuk och avslappnad tröja i en lätt oversizad passform. Styla den med jeansshorts eller till en söt kjol för en perfekt sommarlook. Läs mer och köp tröjan här! (reklamlänk)

Greige tröja

Greige stickad tröja med v-ringning och v-formade detaljer. Tröja från By Malene Birger.
Tröja, By Malene Birger. Klicka på bilden för att komma till produkten!

En oversizad tröja med snygga detaljer är lika snyggt över baddräkten som till ett par vita jeans och tofflor. Det bästa med stickade tröjor är att de fungerar till mycket och vid många olika tillfällen. Läs mer och köp tröjan här! (reklamlänk)

Annons

Gräddfärgat linne

Gräddvitt, stickat linne med rundad hals. Stylat på modell ihop med vita byxor, gräddvita slip-ins och en svart kuvertväska. Linne från Inwear.
Linne, Inwear.

Ett stickat linne ger ett dressat intryck och passar till såväl avslappnade, upprullade chinos som till klassiska slacks. Ett perfekt basplagg i din garderob! Läs mer och köp linnet här!

Aprikos tröja

Stickad tröja i aprikos med rundad hals. Tröja från Samsoe Samsoe.
Tröja, Samsoe Samsoe.

Färgen aprikos är inte bara en härlig sommarnyans, den är också en perfekt match till blå denim, vitt och beige som vi gärna bär i sommar. Läs mer och köp tröjan här!

Annons

Havrefärgad tröja

Oversizad, gul-beige, lång stickad tröja med rundad hals och långa slitsar i sidorna. Tröja från Toteme.
Tröja, Totême.

En lång stickad tröja med höga slitsar på vardera sida. Går dock att användas som klänning förutsatt att du kör lager på lager och stylar den ihop med ett par byxor. Läs mer och köp tröjan här!

Bästa serierna för regniga dagarBrand logo
Bästa serierna för regniga dagar
Annons