Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Soraya Lavasani i matchande set – det perfekta stilknepet

13 sep, 2023 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg @siroun.stylisttv4 på Instagram
Soraya Lavasani matchande set
Inspireras av programledarens stil för att få till en tidlös och stilsäker look på nolltid. Vi guidar dig till var du hittar Sorayas snygga matchande set!
Annons

Det är inte alla som har en egen stylist som sätter ihop looks till en inför arbetsdagen, något som programledarna i TV4 Nyhetsmorgon har i och med kanalens huvudstylist Siroun Forsberg. Genom henne bjuds vi dagligen på snygga outfits i rutan på programledare som exempelvis Jenny Strömstedt, Rania Shemoun och Jenny Alversjö – och inte minst på Soraya Lavasani, som flera gånger har visat upp en riktigt snygg och smart stylingkombination.

Soraya Lavasanis outfits i TV4 Nyhetsmorgon

Några av de looks som Soraya har burit i Nyhetsmorgon den senaste tiden har nämligen en sak gemensamt: de består av matchande set. Vi har bland annat kunnat se Soraya i en riktigt snygg kostym – något som dessutom prickar in en av säsongens största trender hösten 2023.

Sorya Lavasani beige kostym

Kostymen är helt rätt när det kommer till den skräddade trenden i höst, och den variant i en snygg beige nyans som Soraya bär kommer från Stockh lm Studio/ MQ Marqet. Kavajen är dubbelknäppt och ser riktigt lyxig ut med sina fickor med lock, sydda veck och sköldpaddsfärgade knappar. Du kan läsa mer om kavajen och köpa den här (reklamlänk).

Annons
beige dubbelknäppt kavaj med knappar från Stockh lm Studio/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

De matchande byxorna ser även de riktigt lyxiga ut med pressveck, flera fickor samt sin raka passform. Se mer och köp byxorna här (reklamlänk).

beige kostymbyxor från Stockh lm Studio/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Utöver byxorna finns det även en matchande kjol som passar perfekt att bära både med blazern och med andra plagg. Så snyggt med bara ben och höga stövlar nu under tidig höst! Läs mer om kjolen och köp den här (reklamlänk).

Annons
beige kjol med knappar från Stockh lm Studio/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Soraya blått set

En annan snygg kombination som Soraya burit nyligen är ett matchande set i mönstrad blå satin, som är riktigt snyggt till fest men som passar lika bra till vardags!

I fokus står den snygga midikjolen, som med sitt vackra fall och smickrande silhuett gör hela looken lite mer elegant, oavsett vad du bär till den. Även den kommer från Stockh lm Studio/MQ Marqet, se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
blå blommig kjol från Stockh lm Studio/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Soraya bär kjolen med en matchande långärmad blus med vacker drapering i halsen, som tillsammans med de klädda knapparna i ärmsluten bidrar till en riktigt lyxig känsla. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

blå blommig blus från Stockh lm Studio/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Soraya stickat set

Under hösten och vintern är det så skönt att värma sig med en stickad tröja, ett plagg som med rätt styling kan upplevas som riktigt elegant. Gör som Soraya och bär den med en matchande stickad kjol – den genomtänkta (men samtidigt så enkla!) kombinationen gör att du har en snygg outfit på nolltid.

Annons

Både tröjan och kjolen kommer även de från Stockh lm Studio – tröjan är ribbstickad, har långa ärmar med volym samt mudd i ärmsluten som ger en spännande silhuett. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk).

beige stickad tröja från Stockh lm Studio/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Den långa stickade kjolen har slitsar i båda sidorna och en elastisk mudd i midjan som gör den bekväm och skön. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
beige stickad kjol från Stockh lm Studio/MQ Marqet
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.
5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Soraya Lavasani du kanske inte visste
Annons
Annons