& Other Stories har inlett ett samarbete med brittiska House of Hackney och skapat en kollektion som inspirerats av horoskop.

Kollektionen består av klänningar, kjolar, byxor, blusar och accessoarer med vilka du kan skapa en look baserat på ditt stjärntecken.

Ledorden är feminint och bohemiskt och i produktionen har huvudsakligen hållbara material så som tencel och organisk bomull använts. & Other stories själva lyfter fram tanken om en fri själ som ett bestående element som genomsyrar hela kollektionen.

& Other stories släpper kollektion inspirerad av horoskop. Den här klänning är inspirerad av stjärntecknet fiskarna

– Kollektionen vi tillsammans har skapat är en förstärkt version av naturen. Vi hämtade inspiration från den psykedeliska kulturen, från pulserande tyger från vår lokala marknad Ridley Road Market och från Bloomsburygruppens bohemiska uttryck, säger Frieda Gromley, grundare av House of Hackney.

Prisspannet går från 590 kronor för en blus till 1 450 kronor för klänningarna. Hela kollektionen finns tillgänglig i utvalda butiker och online från den 24 maj. Spana in de olika stjärntecknen här nedan!

Vattumannen

Väduren

Kräftan

Stenbocken

Tvillingarna

Lejon

Vågen

Fiskarna

Skytten

Skorpionen

Oxen

Jungfrun

 

Artikeln publicerades först på Baaam.

Läs mer:
Snyggaste sommarkjolarna under 400 kr

Sommarens snyggaste baddräkter – vi har valt ut våra 31 favoriter!

Äntligen klänningsväder! Modechefen väljer sina sommarfavoriter

 

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: