Artikeln innehåller reklamlänkar
Therese Alshammar x Ellos #equallysweaty

Ellos

Simmerskan Therese Alshammar har under sin tid som elitidrottare rönt stora framgångar och hon är definitivt en av våra främsta elitidrottskvinnor.

I maj, 2020, släppte hon tillsammans med Ellos en väl omtyckt kollektion av badkläder. Och nu fortsätter samarbetet mellan Ellos och Therese Alshammar – men den här gången är det fokus på träningskläder.

Kollektionen #equallysweaty beskrivs som bred och kläderna ska fungera till olika typer av träning, allt från yoga till löpning. Kollektion är fylld av funktionella och snygga träningskläder så pass bekväma att allt du behöver göra är att koppla av hjärnan, koppla på kroppen och låta den göra sitt.

Och det bästa av allt, just nu är de dessutom på kampanjpris!

Stretchig sporttopp med en kimonosleeve, finns i fyra olika färger. Den hittar du här. (länk till Ellos)

Luftig yogabyxa, som även fungerar bra som mysbyxa hemma, i sidan på benet finns det en dragsko som gör att du kan dra upp byxbenet något. De finns även i fler färger och de hittar du här. (länk till Ellos)

Träningslinne med smala remmar över axlarna, fungerar utmärkt till ett yogapass. Linnet finns i flera färger, det finns att hitta här. (länk till Ellos)

Stretchig hoodie med luva och den hittar du här. (länk till Ellos)

Matchande ribbade yogabyxor, mixa färger med tillhörande topp eller kör byxa och topp i samma färg. Byxorna hittar du här. (länk till Ellos)

Kort, ärmlös sporttopp med färgdetaljer längs med sidorna. Finns i olika färger – toppen hittar du här. (länk till Ellos)

Cykelbyxa med en längd på benet som slutar strax ovanför knäet. Även dessa har färgdetaljer längs med sidorna och byxorna är snygga till matchande topp ovan. Cykelbyxorna hittar du här. (länk till Ellos)

Ärmlöst träningslinne med luftig passform som är gjord av ett funktionsmaterial som dessutom torkar fort. Linnet finns i flera färger och det hittar du här. (länk till Ellos)

Långärmad träningströja med en med slimmad passform, även denna är gjord av funktionsmaterial som gör att tröjan torkar fort. Tröjan fyndar du här. (länk till Ellos)

Stretchigt träningslinne med band korsade i ryggen som frigör skulderbladen. Linnet hittar du här. (länk till Ellos)

Matchande träningsbyxa i härligt mönster, byxorna har även ventilerande mesh-tyg bak vid knäna. De hittar du här. (länk till Ellos)

Träningslinne med luftig passform och öppen rygg mellan skulderbladen. Linnet finns i flera färger och de hittar du här. (länk till Ellos)

Enkla ankellånga träningsbyxor med en bred och bekväm midja. De hittar du här. (länk till Ellos)

Enkelt ärmlöst träningslinne med breda band som är korsade bak vid axlarna. Det hittar du här. (länk till Ellos)

Läs mer:

Spana in alla plagg ur Ellos och Therese Alshammar badkollektion!

Spana in våra favoriter från Soft Goats höstkollektion

Snygga vardagsklänningar som funkar hela hösten

Mer läsning

Femina