Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Spana in alla plagg ur Ellos och Therese Alshammars träningskollektion!

21 aug, 2020 
AvLisa Nilsson
Therese Alshammar x Ellos #equallysweaty
Tidigare i år släppte Ellos tillsammans med Therese Alshammar en populär badkollektion. Nu fortsätter det lyckade samarbetet med träningskollektionen #equallysweaty.
Annons

Simmerskan Therese Alshammar har under sin tid som elitidrottare rönt stora framgångar och hon är definitivt en av våra främsta elitidrottskvinnor.

I maj, 2020, släppte hon tillsammans med Ellos en väl omtyckt kollektion av badkläder. Och nu fortsätter samarbetet mellan Ellos och Therese Alshammar – men den här gången är det fokus på träningskläder.

Kollektionen #equallysweaty beskrivs som bred och kläderna ska fungera till olika typer av träning, allt från yoga till löpning. Kollektion är fylld av funktionella och snygga träningskläder så pass bekväma att allt du behöver göra är att koppla av hjärnan, koppla på kroppen och låta den göra sitt.

Och det bästa av allt, just nu är de dessutom på kampanjpris!

Stretchig sporttopp med en kimonosleeve, finns i fyra olika färger. Den hittar du här. (reklamlänk)

Annons

Luftig yogabyxa, som även fungerar bra som mysbyxa hemma, i sidan på benet finns det en dragsko som gör att du kan dra upp byxbenet något. De finns även i fler färger och de hittar du här. (reklamlänk)

Träningslinne med smala remmar över axlarna, fungerar utmärkt till ett yogapass. Linnet finns i flera färger, det finns att hitta här. (reklamlänk)

Annons

Stretchig hoodie med luva och den hittar du här. (reklamlänk)

Matchande ribbade yogabyxor, mixa färger med tillhörande topp eller kör byxa och topp i samma färg. Byxorna hittar du här. (reklamlänk)

Kort, ärmlös sporttopp med färgdetaljer längs med sidorna. Finns i olika färger – toppen hittar du här. (reklamlänk)

Annons

Cykelbyxa med en längd på benet som slutar strax ovanför knäet. Även dessa har färgdetaljer längs med sidorna och byxorna är snygga till matchande topp ovan. Cykelbyxorna hittar du här. (reklamlänk)

Ärmlöst träningslinne med luftig passform som är gjord av ett funktionsmaterial som dessutom torkar fort. Linnet finns i flera färger och det hittar du här. (reklamlänk)

Annons

Långärmad träningströja med en med slimmad passform, även denna är gjord av funktionsmaterial som gör att tröjan torkar fort. Tröjan fyndar du här. (reklamlänk)

Stretchigt träningslinne med band korsade i ryggen som frigör skulderbladen. Linnet hittar du här. (reklamlänk)

Matchande träningsbyxa i härligt mönster, byxorna har även ventilerande mesh-tyg bak vid knäna. De hittar du här. (reklamlänk)

Annons

Träningslinne med luftig passform och öppen rygg mellan skulderbladen. Linnet finns i flera färger och de hittar du här. (reklamlänk)

Enkla ankellånga träningsbyxor med en bred och bekväm midja. De hittar du här. (reklamlänk)

Enkelt ärmlöst träningslinne med breda band som är korsade bak vid axlarna. Det hittar du här. (reklamlänk)

Läs mer:

Annons