Artikeln innehåller reklamlänkar

För fem år sedan 2013 öppnade & Other Stories sin första butik i London. Klädkedjan som mixar trender med stilsäkra basplagg till rimliga priser har blivit en aktör att räkna med på modescenen – det finns numer 60 butiker världen över.

Att stärka kvinnor och inspirera till en personlig stil är en av & Other Stories målsättning och under åren har man inlett designsamarbeten med flera starka kvinnor, bland annat Clare Vivier, Lykke Li och Rodarte.

För att markera femårsjubileet har & Other Stories satt ihop en kampanj med sju inspirerande kvinnor från Stockholm, Paris och Los Angeles – samma städer där de har sina designateljéer. Kvinnorna har valts ut för att de är starka kvinnor som är duktiga på det de gör. Inför kampanjen har de fått välja ut sin favoritoutfit från klädkedjan.

De svenska representanterna är Amie Bramme Sey, tv-programledare och nyligen aktuell som deltagare i SVT:s På Spåret, Ellinor Nystedt kreativ konsult i modebranschen och stylisten Maria Montti. Här är deras modefavoriter från & Other stories.

Amie Bramme Sey som har valt ut en blommönstrad omlottklänning, läs mer och köp den här. (länk till butik)

”Vi tar del av en kvinnlig revolution och en en ny era”, säger modekonsulten Ellinor Nystedt, hennes kostymbyxor (länk till butik)och blazer (länk till butik) hittar du här! (länk till butik)

Övriga medverkande kvinnor är Monica Galan, skateboardåkare från Los Angeles som har valt ut blommönstrade culottes (länk till butik)och en t-shirt med print.  (länk till butik)

Ines Melia, konstnär och DJ från Paris i ett tvådelat blommigt set med croppade byxor (länk till butik) och skjorta. (länk till butik)

Jardine Hammond är stylist från Los Angeles och hon valde en blåblommig omlottklänning som du hittar här. (länk till butik)

Fotografen Adeleine Mai från Paris valde en grön mönstrad klänning med markerad midja som du kan spana in här! (länk till butik)

Läs även:
Vårens bästa jackor – 8 tidlösa modeller!

Vårens snyggaste sneakers – hitta din favorit!

Sätt färg på garderoben – färgglada skor och accessoarer!

Mest läst