Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Stilexpertens personliga önskelista – 15 bästa julklappstipsen

14 dec, 2022 
Emma Danielsson väljer sina personliga julklappstips.
Feminas stilexpert Emma Danielsson delar med sig av sina personliga julklappstips att unna dig själv eller att önska dig av nära och kära.
Annons

Julen närmar sig med stormsteg, och kanske är du inte helt klar med klapparna än? Är du i behov av inspiration kring vad du ska köpa till nära och kära eller vad du själv ska önska dig eller kanske unna dig i jul? Då är den här listan för dig! Jag har valt ut mina personliga favoriter med plagg, accessoarer, skönhetsprodukter och inredningsdetaljer till hemmet som jag trånar lite extra efter just nu. Här är klapparna som står högst upp på min önskelista den här julen!

Stickad tröja, Arket

Här har vi den perfekta stickade tröjan i bra kvalitet som tveklöst skulle bli välanvänd och som passar till precis allt. En riktigt bra investering! Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Grå kabelstickad tröja från Arket.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Örhängen, Arket

Till den stickade grå tröjan ovan skulle jag gärna bära de här örhängena. Jag tycker inte att glitter enbart passar till fest – det går lika bra att bära för att sätta guldkant på vardagen. Se mer och klicka hem dem här (reklamlänk).

Annons
Glittriga örhängen från Arket.
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Klänning, Lindex

Vadlånga klänningar är verkligen min grej, och allra helst i en figursmickrande omlottmodell. Jag föll direkt för det härliga mönstret och längtar efter att få möta våren och sommaren i den här snygga klänningen. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Bordslampa, Ellos Home

Den här fina lampan har jag faktiskt redan klickat hem i julklapp till mig själv. Det var kärlek vid första ögonkastet och därför kunde jag helt enkelt inte låta bli att tipsa om den. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
Bordslampa från Ellos Home.
Klicka på bilden för att komma direkt till lampan.

Mössa i kashmir, Davida

Jag är övertygad om att precis alla skulle bli glada över att öppna ett paket som innehåller den här klassiska mössan i lyxig kashmir. Nu är den dessutom på rea till ett schysst pris! Du hittar den här (reklamlänk).

Klicka på bilden för att komma direkt till mössan.

Skinnväska, Arket

Den här skinnväskan har jag gått och sneglat på ett tag nu. Den perfekta vinröda nyansen och det snygga spännet på sidan gör den till en favorit hos mig. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Vinröd skinnväska från Arket.
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Automatisk locktång, Babyliss

Jag uppskattar allt som underlättar i vardagen, inte minst på morgonen när alla ska stressa iväg till förskola, skola och jobb. Den här automatiska locktången hade gärna fått hjälpa mig med det perfekta svallet på morgonen. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Automatisk locktång curl secret från Babyliss.
Klicka på bilden för att komma direkt till locktången.

Svarta byxor, MQ Marqet

De perfekta svarta byxorna. Punkt. Se mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
Klassiska svarta kostymbyxor från MQ Marqet.
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Stickad klänning, Carin Wester

Jag älskar stickade klänningar och just den här nyansen är fantastisk. Den passar perfekt att matcha med kängor och tjocka strumpbyxor nu på vintern för att sen bära den med bara ben framåt våren och sommaren. Du hittar den här (reklamlänk).

Ljuslila stickad klänning från Carin Wester hos Åhléns.
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Mascara, Maybelline

Är du ute efter en riktigt bra mascara till ett inte alltför hutlöst pris så är Lash Sensational Sky High från Maybelline oslagbar. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Mascara Lash Sensational Sky High från Maybelline.
Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran.

Filt, Arket

Jag har länge suktat efter den här fina filten från Arket. Kanske är det äntligen dags att jag unnar mig en den här julen? Välj bland flera olika färger här (reklamlänk).

Filt i design av Linnea Andersson för Arket.
Klicka på bilden för att komma direkt till filten.

Vadlång kjol, & Other Stories

Den vadlånga slipkjolen är min favoritmodell som jag gärna bär tillsammans med stickade tröjor. Den här härliga blå färgen var dessutom ursnygg! Klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
Vadlång blå kjol från & Other Stories.
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Chelseaboots, & Other Stories

Det är slutfryst om fötterna på vintern för min del. I de här klassiska, varmfodrade chelseabootsen håller jag både värmen och stilen. Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Svarta fodrade chelseaboots från & Other Stories.
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Pyjamas, Gina Tricot

Snygg randig pyjamas som jag lika gärna hade kunnat bära till vardags som vid läggdags. Du hittar pyjamasskjortan här (reklamlänk).

Annons
Randig pyjamas från Gina Tricot.
Klicka på bilden för att komma direkt till pyjamasskjortan.

Stickad tröja, COS

Jag avslutar med en riktigt snygg klassiker. Är helt säker på att den här randiga tröjan skulle bli en välanvänd vardagsfavorit. Se mer och köp den här (reklamlänk).

Randig stickad tröja från COS.
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
Annons