Oscar och Giovanna Battaglia Engelbert har välkomnat sin dotter Thalita Italia Engelbert till världen, skriver Dina Pengar/Expressen. Namnet Thalita är ett bibliskt namn och betyder ”liten flicka” på arameiska, det språk som Jesus talade. I ett inlägg på Instagram delar Giovanna med sig av den glada nyheten.

Giovanna Engelbert har över 950 000 följare på instagram och många av dem är stora namn inom mode- och nöjesbranschen. Bland de som gratulerar till tillskottet är modehuset Valentinos designer Pierpaolo Piccoli, artisten Lily Aldridge, designern Giambattista Valli, modeprofilen Anna dello Russo och fotomodellerna Naomi Campbell och Linda Evangelista.

Jetsetparet Oscar och Giovanna har sin bas i Stockholm, men med bostäder i New York, Milano och sommarvilla i skärgården utanför Stockholm är paret ofta på resande fot. I november hölls en baby shower i London för Giovanna där det avslöjades att hon väntade en en liten flicka. Bland gästerna var svenska vännen, modellen Caroline Winberg.

Gifte sig 2016

Paret gifte sig 2016, först i en borgerlig ceremoni i Stockholm som de sedan följde upp med en hejdundrande bröllop och fest på Capri 2016. Då bar Giovanna inte mindre än tre brudklänningar från haute couture-modehusen, bilden på bröllopskyssen när hjärtformade konfettin sköts upp i luften har i det närmaste blivit ikonisk.

Bland gästerna med modefolk och arvtagare från hela världen fanns bland annat Caroline Winberg, Damernas Världs tidigare chefredaktör Martina Bonnier och modeprofilen Sofi Fahrman.

Giovanna Battaglia är stylist med flera uppdrag för bland annat japanska Vogue och hon syns ofta på front row vid de stora modehusens visningar. Hennes personliga klädstil kan beskrivas som feminin, färgstark och ofta med en glimt i ögat.

Maken Oscar Engelbert är vd och driver fastighetsföretaget Oscar Properties.

Läs även:

Modeprofilen Giovanna Battaglia säljer sin lyxvåning i New York

Inspireras av modeprofilerna – 5 vackra bröllop som varit något alldeles extra

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: