Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Stjärnorna över 50 som strålade på Emmygalans röda matta

18 sep, 2018 
AvIda Gustafsson
Dessa kvinnor som alla är över 50 visade att skönhet och stil bara blir bättre med åren.
Annons

Som vanligt var röda mattan full av den ena snygga klänningen efter den andra. Och vissa passade på att använda Emmygalan för att ta politisk ställning, som Padma Lakshmi, 48, som återanvände sin galaklänning för att visa på orimligheten att sy upp och bära nya klänningar för varje gala. Eller som Jennifer Lewis, 61, som bar Nike från topp till tå.

Bland våra favoriter på röda mattan fanns det flera snyggt klädda kvinnor som alla var över 50. Spana in dem här!

Patricia Arquette och Ben Stiller, Emmygalan 2018

Patricia Arquette, 50, anlände till Emmygalans röda matta med sin kollega i den kommande tv-serien Escape at Dannemora, skådespelaren och producenten Ben Stiller, 52.

Annons
Judith Light Emmygalan 2018

Producenten och skådespelaren Judit Light, 69, som var nominerad för sin roll som Marylin Miglin i Mordet på Gianni Versace, gjorde en coolt kaxig entré. Den stilrent designade klänning i poppigt kanariegult kom från Christian Siriano, utöver det gjorde hon ett statement med en brosch som tidigare tillhört Elizabeth Taylor. Den juvelbeströdda röda band-broschen för stöd i kampen mot Aids bar Elizabeth Taylor på Oscarsgalan för 25 år sedan.

Ställningstagandet med den röda bandet-broschen är dessutom kontroversiell, eftersom tv-serien om mordet på Gianni Versace porträtterar designern som HIV-positiv, något familjen Versace förnekar – de kallar serien för ett ”fiktivt verk”, skriver Page Six. 

Annons

 

Allison Janney Emmygalan 2018

Allison Janney, 58, som är aktuell i filmen I, Tonya, kom i en läckert slitsad paljettbeströdd klänning från Prabal Gurung.

Mary Steenburgen Emmy Galan 2018

Mary Steenburgen, 65, som tidigare bland mycket annat synts en biroll i Orange is the New Black, kom i en mönstrad kostym från Dolce & Gabbana som hon matchade med puderrosa väska och skor.

Annons
Laurie Metcalf and Alex Borstein Emmygalan 2018

63-åriga Laurie Metcalf kom i en vit klänning med blombrodyr från Badgley Mischka tillsammans med kollegan Alex Borstein, 47 (som också senare under kvällen fick en Emmy). Alex Borsteins klänning var hennes brudklänning som hon bar när hon gifte sig 1999.

Laura Dern Emmygalan 2018

Stjärnan i Big Little Lies och The Tales – Laura Dern, 51, kom i en korsettinspirerad klänning från Thom Browne som hon bar över en grå silkesblus och matchade med vita pärlor.

Annons
Tracey Ullman Emmygalan 2018

Den hyllade brittiska komikern och sångerskan Tracey Ullman, 58, satsade på en kombination av båtringning mönstrat. Visst ser det ut som att hon har samma knep som Meghan Markle för att undvika skoskav?

Leslie Jones Emmygalan 2018
Megan Mullally Emmygalan 2018
Annons

Will & Grace-stjärnan Megan Mullally, 59, berättade för ET Online att hon själv klickat hem den tulpanmönstrade klänningen från Carolina Herrera.

Hoda Kotb Emmygalan 2018

Amerikanska tv-journalisten Hoda Kotb, 54, som jobbade som röda mattan-reporter på årets Emmygala, bar en elegant puderrosa halterneckklänning.

Annons

Felicity Huffman, som många känner igen som Lynette Scavo i Desperate Housewives, kom till Emmygalan i ett säkert kort: Svart kostym. Felicity Huffman jobbar nu på en kommande tv-serie Central Park Five och kom till Emmygalan med maken sedan 1997 William H Macey som också var nominerad för en Emmy.

Läs även:

Se det fina frieriet på Emmy-galan – och kändisarnas reaktioner!

Annons