Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Stjärnornas juliga trendplagg som alla älskar

20 dec, 2022 
Kate Middleton, Mindy Kaling och Meghan Markle har alla fastnat för den – knytblusen.
I vinter finns det inget plagg som känns lika rätt och festligt uppklätt!
Så får du till stjärnornas snygga look.
Annons
Video: Se 5 ikoniska kändisaccessoarerBrand logo
Video: Se 5 ikoniska kändisaccessoarer

Har du tröttnat på dina vanliga skjortor och vill ha en festligare variant – då är det dags för knytblusen att göra entré i din garderoben. Plagget som för några år sedan förknippades med Svenska Akademiens ständiga sekreterare Sara Danius har känts inaktuellt en period, men nu är det propra plagget inne i värmen igen bland de internationella stjärnorna.

De senaste månaderna har flera stora kändisar fotats på röda mattan och på evenemang när de burit den snygga blusvarianten. Både prinsessan Kate Middleton och hennes svägerska Meghan Markle har under hösten synts i en snygg skjorta med knyt runt halsen.

Annons
Meghan Markle knöt upp knytblusen.

Medan Meghan Markle matchade sin randiga knytblus, som hon hade ledigt uppknuten, med ett par khakifärgade byxor valde prinsessan av Wales en rosa knytblus till sin vinröda kostym när hon och maken prins William besökte Boston, skriver People.

Prinsessan av Wales i sin snygga kostym med knytblus.

Skådespelarna som gillar knytklänningen

Men det är inte bara de brittiska kungligheterna och ex-kungligheterna som fastnat för trenden – även Hollywood-skådespelare är förtjust i trenden. Mindy Kaling, för många känd från The Office och The Mindy project, har också fallit för de stiliga plagget. Hon valde dock att klä sig i en klänning med knyt, i stället för att ha blus med kjol eller byxor till. Skådespelarens svartvita variant är en riktigt klassisk tolkning av plagget, som känns tidlös.

Annons

Även skådespelaren Zoey Dutch har klätt sig i det festligt knytet. Hon valde en klänning med svart över kroppen, vita ärmar och en svart rosett i halsen.

Se också: Häng med när First aid kit plåtas för FeminaBrand logo
Se också: Häng med när First aid kit plåtas för Femina
Annons