Höstmode 2021 dam

TV: Så håller du stilen - 5 smarta modetips
0:58

Efter reklamen: TV: Så håller du stilen - 5 smarta modetips

(0:58)

Vill du veta vilka plagg du ska investera i till hösten utan att behöva göra research? Då har du kommit rätt! Vi har nämligen gjort jobbet åt dig och listar här 13 härliga modeköp som är helt rätt hösten 2021!

Höstmode 2021 dam: Stickad klänning

Underbar långärmad stickad tröja med snygg krage och knäppning upptill. Från danska märket Samsøe Samsøe. Du kan köpa den här. (reklamlänk från Tiddly)

Höstmode 2021 dam: Grönt som accentfärg

Transparent topp med båtringning i höstens absolut hetaste accentfärg från & Other Stories. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Jordnära med en touch av grönt – här är veckans snyggaste modenyheter

Höstmode 2021 dam: Läder

En elegant och exklusiv kappa från Stand Studio. Så snyggt att matcha med en stickad klänning och höga stövlar. Finns att köpa här. (reklamlänk från Wakakuu)

Höstmode 2021 dam: Rutigt

Rutigt känns alltid hett när hösten anländer! I år matchar vi gärna rutigt med rutigt för extra trendfaktor. Den här snygga kjolen med dragsko framtill kommer från A.L.C. Klicka hem kjolen här. (reklamlänk från Apprl)

Höstmode 2021 dam: Kavaj och kjol

Ett hett stylingtips som är enkelt att fixa och som fixar looken på ett kick – matchande kavaj och kjol. Perfekt för de dagar då du inte vet vad du ska ha på dig. Du kan köpa kavajen (reklamlänk från Tradedoubler.com) här och här kan du klicka hem kjolen (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Höstmode 2021 dam: Quiltat

Quiltade plagg, särskilt ytterplagg, har varit på tapeten i några säsonger nu. Vi älskar den här tunna quiltade höstjackan i en blå färg som piggar upp. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Höstmode 2021 dam: Transparent

Tranparenta plagg i meshtyg kan vara kluriga att styla, men ack så snygga de är. Vi rekommenderar denna topp antingen under en kavaj som du kan knäppa eller med en stickad väst över. Spana in toppen här. (reklamlänk från Adtraction)

Höstmode 2021 dam: Stickad väst

Den stickade västen är höstens kanske absolut viktigaste nyckelplagg. Om du tyclte att du såg mycket av den förra året, räkna med en explosion nu. Vi älskar den här snyggingen i kashmirmix från H&M. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Höstmode 2021 dam: Stora väskor

Den stora väskan känns helt rätt i höst. Du kan fortfarande älska din lilla partyväska, men till vardags väljer vi en större variant, tänk XL. Vi tackar för det – man får nämligen plats med allt! Du hittar väskan här. (reklamlänk från Adtraction)

Höstmode 2021 dam: Lårhöga stövlar

Lårhöga stövlar i läder till hösten är knappast nytänk. Nej, det här är en tidlös klassiker som alltid håller. Däremot, om modevisningarna för säsongen är en fingervisning, så känns de lite extra heta hösten 2021. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Höstmode 2021 dam: Fuskpäls

Den här underbara fuskpälsen kommer från lyxiga Dries van Noten. De kontrasterande slagen och det klädda bältet i midjan får denna kappa att kännas lite extra exklusiv. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Höstmode 2021 dam: Fransar

Den här klänningen från H&M slår faktiskt två flugor i en smäll genom att bocka av två hösttrender; den stickade klänningen och långa fransar. Vi älskar kjolen på denna klänning som kommer att vara "levande" när du går. Här kan du klicka hem klänningen. (reklamlänk från Adtraction)

Höstmode 2021 dam: Vida armar

Siluetten i höst får gärna vara extra allt och fokus ligger på ärmarna. Satsar du på puffärmar, ballongärmar eller vida ärmar så är du hemma med andra ord. Den här snygga toppen kommer från Carin Wester. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Adtraction)

Hur blir höstmodet 2021?

Höstmodet 2021 blir, som alltid när det kommer till höstmode, en nystart och en nytändning för modeåret.

Men hur bli då höstmodet? Jo, i höst satsar vi på plagg i jordnära toner. Vi bryter gärna av med knalligt grönt eller ljust rosa. Vi blandar också gärna olika typer av rutigt, men till fest bär vi allra helst guldiga plagg.

Vi återvänder till material som är lite varmare och av hög kvalitet. Vi älskar fuskpälsen och läderkappan när vi går utanför dörren, men myser gärna med stickat inomhus. Både den stickade västen och den stickade klänningen är till exempel två heta nyckelplagg att investera i.

Vilka färger och mönster ska man satsa på till hösten 2021?

 • Knalligt grönt som accentfärg
 • Jordnära toner
 • Alla former av rutigt
 • Ljust rosa toner
 • Guld och metallic

14 snygga stickade plagg – som vi gärna inleder hösten i!

Vilka material ska man satsa på till hösten 2021?

 • Fuskpäls
 • Läder
 • Stickat
 • Transparent mesh
 • Rå denim

Vilka är de hetaste nyckelplaggen hösten 2021?

 • Den stickade klänningen
 • Den stickade västen
 • Läderkappan
 • Toppen med vida ärmar
 • Kjol med långa fransar
0:49

Efter reklamen: TV: Här är stilikonens Iris Apfels bästa looks

(0:49)

Mer läsning

Femina