Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Så stylar du vårens skönaste mode – 23 shoppingtips!

04 mar, 2021 
AvIda Gustafsson
styla vårens skönaste mode

Sköna leggings och mjukisset fortsätter att vara en del av vardagsgarderoben, med lite knep kan du få loungekläderna att kännas uppklätt. Här är vårens skönaste och snyggaste mode!

Annons

Mjukisset och leggings är en stående favorit även 2021, och det är helt rätt. Stilpoliserna (som vi vanligtvis ändå inte hade brytt oss om) får ursäkta! Men man behöver inte gå all in på mjukistemat, utan styla det på ett stilsäkert sätt som ger det hela lite mer känsla av en outfit. Vi visar dig hur!

Danska modedesignern Janette Madsen stylar mjukissetet från egna märket Rotate Birger Christensen till promenaden, med en lång kappa – i vår satsar vi på en trenchcoat och sneakers. Och har du en dålig hårdag plockar du fram kepsen som är helrätt i vår. Bekvämt, snyggt och trendigt!

Sköna vårmodet att bära hemma

I vår satsar vi på komfort med stil.

randig tröja arket

Randig tröja med halv dragkedja från Arket i mjuk bomullsjersey och avslappnad passform, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
väst gina tricot

Vadderad väst är skönt när det börjar närma sig vårtemperaturer men ändå är lite kallt ute, pufferväst med polyesterfoder från Gina tricot, finns att köpa här. (reklamlänk)

leggings stories

Leggings med slits är en av säsongens nytillskott i leggingshyllan som adderar en snygg detalj kring bensluten. Svarta leggings från & Other stories med sömmar på benen som avslutas med en sprund längst ner, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
nike daybreak

Ljusblå sneakers i modellen Daybreak från Nike, finns att köpa här. (reklamlänk)

mjukisset carin wester

Beige neutralt mjukisset från Carin Wester med huvtröja med dragkedja, säljs var för sig, byxorna finns här (reklamlänk) och tröjan hittar du här (reklamlänk).

finstickad tröja lindex

Mjukisset är skönt att bära som det är, men om du vill addera en dressad känsla kan du ha en skjorta eller en tröja med krage och låta huvtröjan vara lite halvöppen. Som denna cremevita tröja från Lindex, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
randig pull over monki

En stickad pullover är snygg över t-shirt, skjorta och klänning och kan addera värme och – som i det här fallet – en gnutta färg! Randig väst från Monki, finns att köpa här. (reklamlänk)

By malene birger klänning

Rosa långklänning i avslappnad design, från By Malene Birger med v-ringning i halsen och volangkant nertill, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
leggings lindex

Svarta leggnings från Lindex med hög midja, croppade ben och dragkedja vid bensluten, finns att köpa här. (reklamlänk)

trenchcoat H&M

Trenchcoat i bomull från H&M med knytband i midjan, finns att köpa här. (reklamlänk)

Sköna sneakers från New Balance som hämtat inspiration från märkets egna löparskor från 2000-talet, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
LA Dodgers keps

Ljusrosa keps med baseboll-laget LA Dodgers logotyp, finns att köpa här. (reklamlänk)

mq marqet jacka

Grön kort jacka i ullmix från Stockhlm Studio/Mq Marqet med två sidofickor, finns att köpa här.

ganni tröja

Mjuk svart stickad kashmirtröja med krage från Ganni med märkets strassglittriga signaturknappar, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
byxa mq marqet

Svarta trikåbyxor i viskos från Mq Marqet, finns att köpa här.

Regnbågsmönstrade canvassneakers från Gola, finns att köpa här. (reklamlänk)

blå skjorta kappahl

En storskjorta i oversizemodell är ett bra väl när man vill känna sig lite uppklädd i leggings, denna blå bomullsskjortan kommer från Kappahl, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
rodebjer sweatshirt

Svartvit sweatshirt från Rodebjer med logo i kyrilliska bokstäver, finns att köpa här. (reklamlänk)

soaked in luxury kappa

Ärmlös beige kappa från Soaked in Luxury med knytskärp i midjan blir snygg på vårpromenaden, finns att köpa här. (reklamlänk)

byxor cos

Khakigröna bomullsbyxor från Cos med vida ben och resår i midjan, finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons
mjukisset mq marqet

Elegant mjukisset i mörkrosa från Mq marqet i mjuk jersey med manchesterstruktur, byxorna hittar du här och tröjan med båtringning finns här.

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

Läs mer:

Annons