Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Här hittar du Tilde de Paulas snygga klänning – till budgetpris

08 jun, 2021 
AvCecilia Persson
Fotograf@Siroun.stylisttv4
tilde de paula eby i en beige plisserad vadlång klänning
En vacker chiffongklänning som går att både klä upp och ner, och som dessutom är riktigt prisvärd – det bar Tilde de Paula i Efter fem. Här hittar du den snygga beiga klänningen!
Annons

Kollade du in programmet Efter fem på TV4 i fredags? Då såg du antagligen programledaren Tilde de Paula Eby som var iklädd en riktigt snygg skapelse. Vi är vana att se den erfarna programledaren leda allt från galor som Tillsammans mot cancer till Let's Dance, som hon ledde tillsammans med David Hellenius under många år – alltid iklädd vackra kreationer. Inte sällan är de gjorda av designers som Lars Wallin, Ida Lanto eller Jennifer Blom, men klänningen som Tilde bar i Efter fem var faktiskt från en av kedjorna – och är dessutom riktigt prisvärd.

Den beiga klänningen som Tilde bar är gjord i chiffong och har en hög skärning i halsen med knappar som går att knäppa upp halvvägs, korta holkärmar samt en markerad midja med ett knytskärp. Den är vadlång och har även plisserade detaljer mitt fram samt i kjolen, som är lätt utställd. En design som passar lika bra när du vill vara lite extra fin på jobbet som till riktigt festliga tillfällen!

Annons

Tilde de Paulas klänning

Var hittar du då den här snygga klänningen? Den kommer faktiskt från H&M och kostar bara några hundra kronor – med andra ord ett riktigt kap! Du kan läsa mer och köpa den här (reklamlänk).

beige plisserad klänning Tilde de Paula Eby Efter fem
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Klänningen finns även i en riktigt snygg svart variant som dessutom är på rea just nu. Den finns i skrivande stund kvar i flera storlekar, läs mer och köp den här (reklamlänk).

svart plisserad klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Den finns även i en snygg turkos nyans som är perfekt nu till sommaren, särskilt om du är bjuden på ett bröllop eller liknande och vill ha ett vackert plagg som du kan använda igen även framöver. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
turkos plisserad klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Hos H&M finns dessutom just nu en klänning i liknande modell som även den har plisserad kjol och plisserade detaljer på axlarna och runt ringningen, som är V-ringad med en knytdetalj. Istället för ett knytskärp i midjan har den en dold resår som ger samma markerade effekt. Den finns i en rosa och en turkosa nyans – läs mer och köp den här (reklamlänk).

rosa plisserad klänning
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Läs också:

Annons
6 saker om Carola du kanske inte vissteBrand logo
6 saker om Carola du kanske inte visste
Annons