Artikeln innehåller reklamlänkar
tilde de paula eby i en beige plisserad vadlång klänning

Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Kollade du in programmet Efter fem på TV4 i fredags? Då såg du antagligen programledaren Tilde de Paula Eby som var iklädd en riktigt snygg skapelse. Vi är vana att se den erfarna programledaren leda allt från galor som Tillsammans mot cancer till Let's Dance, som hon ledde tillsammans med David Hellenius under många år – alltid iklädd vackra kreationer. Inte sällan är de gjorda av designers som Lars Wallin, Ida Lanto eller Jennifer Blom, men klänningen som Tilde bar i Efter fem var faktiskt från en av kedjorna – och är dessutom riktigt prisvärd.

Den beiga klänningen som Tilde bar är gjord i chiffong och har en hög skärning i halsen med knappar som går att knäppa upp halvvägs, korta holkärmar samt en markerad midja med ett knytskärp. Den är vadlång och har även plisserade detaljer mitt fram samt i kjolen, som är lätt utställd. En design som passar lika bra när du vill vara lite extra fin på jobbet som till riktigt festliga tillfällen!

Tilde de Paulas klänning

Var hittar du då den här snygga klänningen? Den kommer faktiskt från H&M och kostar bara några hundra kronor – med andra ord ett riktigt kap! Du kan läsa mer och köpa den här (länk till H&M).

beige plisserad klänning Tilde de Paula Eby Efter fem

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Klänningen finns även i en riktigt snygg svart variant som dessutom är på rea just nu. Den finns i skrivande stund kvar i flera storlekar, läs mer och köp den här (länk till H&M).

svart plisserad klänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Den finns även i en snygg turkos nyans som är perfekt nu till sommaren, särskilt om du är bjuden på ett bröllop eller liknande och vill ha ett vackert plagg som du kan använda igen även framöver. Läs mer och köp den här (länk till H&M).

turkos plisserad klänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Hos H&M finns dessutom just nu en klänning i liknande modell som även den har plisserad kjol och plisserade detaljer på axlarna och runt ringningen, som är V-ringad med en knytdetalj. Istället för ett knytskärp i midjan har den en dold resår som ger samma markerade effekt. Den finns i en rosa och en turkosa nyans – läs mer och köp den här (länk till H&M).

rosa plisserad klänning

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen!

Läs också:

Sno stilen från programledarna i TV4 Nyhetsmorgon – här köper du plaggen

5 accessoarer som lyfter din sommarlook – 15 shoppingtips

Så bär du bermudashortsen – 3 looks att inspireras av

6 saker om Carola du kanske inte visste
1:03

Efter reklamen: 6 saker om Carola du kanske inte visste

(1:03)

Slå på ljud
Mest läst