Artikeln innehåller reklamlänkar
Tilde de Paula i vit spetsblus, vit stickad tröja och svartvit mönstrad polotröja

Programledaren Tilde de Paula håller alltid stilen när vi ser henne i TV4-rutan. Till sin hjälp har hon TV4:s egen stylist Siroun Forsberg, och tillsammans har de några säkra kort som alltid ger Tilde de Paula en tidlös och snygg look.

Tilde de Paula – stil och looks

Här är några av de gemensamma nämnarna för flera av Tildes outfits den senaste tiden:

1. Svartvitt

Kontraster är ledordet för många av Tildes looks i rutan. En vit överdel med ett par svarta byxor ger en fin balans och får looken att se genomtänkt ut.

2. Hög midja

Många av Tildes looks innefattar byxor med hög midja. Hon och stylisten Siroun har hittat några favoriter som passar riktigt bra och varierar sedan looken med olika toppar, blusar och tröjor. Ett enkelt sätt att få en varierande stil utan att hela tiden köpa nytt!

3. Less is more

Det är enkelt att tänka att man måste klä upp de monokroma plaggen med mängder av accessoarer av olika slag, men Tilde visar tydligt att det enkla ofta är helt rätt. Ett par välsittande byxor, ett par skor med spetsig tå och en smickrande överdel – vips så har du en riktigt snygg look!

Tilde de Paula – kläder i Efter fem

Om du vill inspireras mer av Tilde de Paulas kläder så guidar vi dig till hur du kopierar fyra av hennes outfits som alla går i svartvitt.

Svartvit mönstrad polotröja och svarta byxor

Nyligen bar Tilde de Paula en riktigt snygg polotröja med ett spännande grafiskt mönster. Tillsammans med ett par svarta byxor är det ett perfekt sätt att få looken att se genomtänkt ut!

Tilde de Paula i efter fem - svartvit mönstrad polotröja och svarta kostymbyxor

Polotröjan kommer från & Other Stories och har dessutom en riktigt plånboksvänlig prislapp. Se mer och köp polotröjan här (länk till & Other Stories).

Ett par svarta byxor som liknar de som Tilde bar, som också har utsvängda ben och pressveck fram, finns hos H&M. Se mer och köp kostymbyxan här (länk till H&M).

Hos Arket hittar du också ett par liknande byxor i skön bomullsstretch, som även de har en figurnära passform upptill och utsvängda benslut. Se mer och köp byxan här (länk till Arket).

svarta utsvängda byxor med stretch från Arket

Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Tilde de Paula – vit stickad tröja

Vi har också sett Tilde i en härlig stickad tröja med vackra ballongärmar – en liten detalj som gör stor skillnad för helhetsintrycket!

Tilde de Paula i vit stickad tröja och svarta vida byxor
Styling och foto: Siroun Forsberg/@siroun.stylisttv4 på Instagram

Den lika snygga som sköna tröjan kommer från Lindex och är ett perfekt val för en bekväm, och samtidigt välklädd, jobboutfit. Den finns även i svart, se mer och köp tröjan här (länk till Lindex).

vit ribbad stickad tröja med ballongärmar från Lindex

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Om du liksom Tilde vill bära tröjan med ett par vida kostymbyxor kan vi tipsa om de här från Ellos Collection. Det finns i flera färger samt har en matchande kavaj så att du kan variera din look med en hel kostym. Se mer och köp kostymbyxan här (länk till Ellos).

svarta vida kostymbyxor för dam från Ellos Collection

Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Vit spetsblus

Under en annan sändning av Efter fem bar Tilde de Paula ett par svarta, lätt utsvängda, kostymbyxor tillsammans med en effektfull vit spetsblus.

Tilde de Paula i vit spetsblus och svarta byxor
Styling och foto: Siroun Forsberg/@siroun.stylisttv4 på Instagram

Spetsblusen kommer från & Other Stories och har en snygg och trendig design med krage, knappar fram och ballongärmar med manschetter i samma material. Den är tyvärr slutsåld men du kan hålla utkik om den kommer in i lager igen här (länk till & Other Stories).

Tilde de Paula - vit spetsblus & Other Stories

Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Under blusen bär Tilde ett enkelt vitt linne – ett knep som fungerar bra under alla transparenta eller hålbroderade plagg. Med andra ord ett bra basplagg att ha hemma! Det här linnet med tunna axelband från Lindex kommer att rädda många looks. Se mer och köp linnet här (länk till Lindex).

Tilde de Paula – svart kostym och vit polotröja

I Efter Fem har Tilde även burit en klassisk elegant kostym med en enkel polotröja under.

Tilde de Paula i svart kostym och vit polotröja
Styling och foto: Siroun Forsberg/@siroun.stylisttv4 på Instagram

Den svarta kostymen kommer från Tiger of Sweden. Kavajen har en slim fit som gör att den är figurnära, och den slutar vid höften. Se mer och köp den här (länk till Ellos). Kostymbyxan som Tilde de Paula bar till kavajen har raka ben och är gjorda i ett skrynkelfritt material. Se mer och köp byxan här (länk till Ellos).

Tilde de Paula - svart kostym för dam från Tiger of Sweden

Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Under kostymen bär Tilde en enkel polotröja i en naturvit nyans. En liknande tröja hittar du hos Lindex, se mer och köp den här (länk till Lindex).

vit tight polotröja från Lindex

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud
Mest läst