Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Sno stilen av Tilde de Paula i svartvitt – med 3 enkla stylingtips

06 nov, 2023 
AvCecilia Persson
FotografSIroun Forsberg/@Siroun.stylisttv4 på Instagram
Tilde de Paula kläder i Efter fem
Inspireras av programledaren Tilde de Paula och sno stilen: här är stylingknepen att kopiera från henne och stylist Siroun Forsberg!
Annons

Programledaren Tilde de Paula håller alltid stilen när vi ser henne i TV4-rutan. Till sin hjälp har hon TV4:s egen stylist Siroun Forsberg, och tillsammans har de några säkra kort som alltid ger Tilde de Paula en tidlös och snygg look.

Tilde de Paula – stil och looks

Här är några av de gemensamma nämnarna för några av Tildes outfits som alla både ser eleganta och tidlösa ut.

1. Svartvitt

Kontraster är ledordet för många av Tildes looks i rutan. En vit överdel med ett par svarta byxor eller en svart kjol ger en fin balans och får looken att se genomtänkt ut.

2. Hög midja

Många av Tildes looks innefattar nederdelar med hög midja. Hon och stylisten Siroun har hittat några favoriter som passar riktigt bra och varierar sedan looken med olika toppar, blusar och tröjor. Ett enkelt sätt att få en varierande stil utan att hela tiden köpa nytt!

3. Less is more

Det är enkelt att tänka att man måste klä upp de monokroma plaggen med mängder av accessoarer av olika slag, men Tilde visar tydligt att det enkla ofta är helt rätt. Ett par välsittande byxor, ett par skor med spetsig tå och en smickrande överdel – vips så har du en riktigt snygg look!

Annons

Tilde de Paula – kläder i Efter fem

Om du vill inspireras mer av Tilde de Paulas kläder så guidar vi dig till hur du kopierar fyra av hennes outfits som alla går i svartvitt.

1. Vit polotröja och svart kjol

Under av höstens sändningar satsade Tilde de Paula på den stilsäkra stylingen i form av en åtsmitande polotröja och en tidlös vadlång pennkjol.

Vit polotröja

Tildes vita polotröja kommer från & Other Stories och är något av ett budgetkap, inte minst då den kan användas även till många andra tillfällen. Se mer och köp polotröjan här (reklamlänk).

Vit polotröja för dam från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till polotröjan.

Svart polotröja

Polotröjan finns även i en lika tidlös svart variant som garanterat kommer att rädda många klädkriser i vinter. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
Svart polotröja för dam från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till polotröjan.

Mönstrad polotröja

Om du vill ha mer mönster i garderoben finns polotröjan med det klassiska snittet även i detta eleganta utförande. Se mer och köp polotröjan här (reklamlänk).

Mönstrad polotröja för dam från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till polotröjan.

Svart pennkjol

Den eleganta kjolen som Tilde bar med polotröjan kommer från Bianca Ingrossos relativt nya varumärke Àvora och är även den ett plagg som kommer att kunna användas om och om igen till många olika tillfällen. Se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
Svart lång pennkjol från Àvora
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

2. Tilde de Paula – vit off shoulder-topp

Tidigare i höstas bar Tilde de Paula en stilsäker look med en vacker off shoulder-topp som genast ger en elegant look.

Vit off shoulder-topp

Den tidlösa toppen kommer från Stylein och blir perfekt med både byxor och kjol till säsongens alla fester. Se mer och köp toppen här (reklamlänk).

Vit topp med off shoulder från Stylein
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

3. Tilde de Paula – svartvit mönstrad polotröja och svarta byxor

Tidigare har Tilde de Paula burit en annan riktigt snygg polotröja med ett spännande grafiskt mönster. Tillsammans med ett par svarta byxor är det ett perfekt sätt att få looken att se genomtänkt ut!

Annons
Tilde de Paula i efter fem - svartvit mönstrad polotröja och svarta kostymbyxor

Mönstrad polotröja

Polotröjan kommer från & Other Stories och har dessutom en riktigt plånboksvänlig prislapp. Se mer och köp polotröjan här (reklamlänk).

svartvit grafiskt mönstrad polotröja från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till polotröjan.

Tidlösa kostymbyxor

Hos Arket hittar du också ett par liknande byxor i skön bomullsstretch, som även de har en figurnära passform upptill och utsvängda benslut. Se mer och köp byxan här (reklamlänk).

Annons
svarta utsvängda byxor med stretch från Arket
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

4. Tilde de Paula – vit stickad tröja

Vi har också sett Tilde i en härlig stickad tröja med vackra ballongärmar – en liten detalj som gör stor skillnad för helhetsintrycket!

Tilde de Paula i vit stickad tröja och svarta vida byxor

Vit ribbad tröja

Den eleganta stickade tröjan är ett perfekt val för en bekväm, och samtidigt välklädd, jobboutfit. Den som Tilde bär kommer från Lindex men är slutsåld. En liknande variant finns dock hos MQ Marqet, se mer och köp toppen här (reklamlänk).

Annons
Vit ribbad topp med långa ärmar och hjärtformad ringning från MQ
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Vida kostymbyxor

Om du liksom Tilde vill bära tröjan med ett par vida kostymbyxor kan vi tipsa om de här från Ellos Collection. Det finns i flera färger samt har en matchande kavaj så att du kan variera din look med en hel kostym. Se mer och köp kostymbyxan här (reklamlänk).

svarta vida kostymbyxor för dam från Ellos Collection
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

5. Tilde de Paula i vit spetsblus

Under en annan sändning av Efter fem bar Tilde de Paula ett par svarta, lätt utsvängda, kostymbyxor tillsammans med en effektfull vit spetsblus.

Annons
Tilde de Paula i vit spetsblus och svarta byxor

Vit spetsblus

Tilde de Paulas spetsblus har en snygg och trendig design med långa ärmar, krage och en skir design. Just den som hon bar är från & Other Stories och är slutsåld, men det finns många andra snygga varianter av plagget. Till exempel hittar du en stilsäker spetsblus hos Ellos, se mer och köp den här (reklamlänk).

Vit långärmad spetstopp med krage från Ellos
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Under blusen bär Tilde ett enkelt vitt linne – ett knep som fungerar bra under alla transparenta eller hålbroderade plagg. Med andra ord ett bra basplagg att ha hemma! Det här linnet med tunna axelband från Ellos kommer att rädda många looks. Se mer och köp linnet här (reklamlänk).

Annons
vitt baslinne med tunna axelband
Klicka på bilden för att komma direkt till linnet.

6. Tilde de Paula – svart kostym och vit polotröja

I Efter Fem har Tilde även burit en klassisk elegant kostym med en enkel polotröja under.

Tilde de Paula i svart kostym och vit polotröja

Den svarta kostymen kommer från Tiger of Sweden. Kavajen har en slim fit som gör att den är figurnära, och den slutar vid höften. Se mer och köp den (reklamlänk) här. Kostymbyxan som Tilde de Paula bar till kavajen har raka ben och är gjorda i ett skrynkelfritt material. Se mer och köp byxan här (reklamlänk).

Annons
Tilde de Paula - svart kostym för dam från Tiger of Sweden
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Under kostymen bär Tilde en enkel polotröja i en naturvit nyans. En liknande tröja hittar du hos Lindex, se mer och köp polotröjan här (reklamlänk).

Vit finstickad polotröja för dam från Lindex
Klicka på bilden för att komma direkt till polotröjan.
Tilde De Paula Ebys stilresa genom årenBrand logo
Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren
Annons