Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Tofflor för kyliga kvällar – här är våra favoriter

27 sep, 2019 
AvLina Sköld
tofflor
Det är dags att värma fossingarna och varför inte då göra det med stil? Femina har samlat 11 favoriter som vi gärna traskar runt i när kylan gör entré.
Annons
vita omlottofflor från hm
axelda toffel

Allt från fluff i mängder, leopardmönster till nätta ballerina-tofflor. Vi har samlat något för alla nu när tofflornas säsong är kommen och det är dags för mysiga hemmakvällar framför brasan.

beige Shepard toffel

1.Ett par mjuka slip-in tofflor från Shepard i en modern beige ton med en långhårig krage, här (reklamlänk) finns dem!

Annons
shepardtoffel i creme

2. Fluffig mjuk fårskinnstoffel från Shepard med en bred omlottlagd ovandel så tårna får andas. Yttersulan är tillverkad för att också fungera utomhus. Här hittar du skorna!  (reklamlänk)

Birkenstock boston toffel

3. Birkenstocks tofflor i modellen Boston, finns i flera olika modeller. De är tillverkade i äkta velourskinn och lammull. Tofflorna finns här.

Annons
kabelstickade tofflor Lindex

4. Grå kabelstickade tofflor från Lindex som håller fötterna varma med mjukt pilefoder och antislip på undersidan hittar du här. (reklamlänk)

tofflor från hm

7. Axelda har en toffel i fårskinn i en greige ton som finns här. (reklamlänk)

tofflor i leopardmönster från Ugg

8. Ett lyxigt leopardmönster som får dig att sticka ut ur mängden. Ett par tofflor för dig som vågar sticka ut ur mängden och gillar kombinationen av lekfullhet och stil. Materialet på insidan är av ull som ger en skön känsla mot foten och håller ute fukten. Vilket bidrar till att tofflorna behåller kvalitén väldigt länge. Du hittar dem här (reklamlänk).

Annons
Fårskinnstoffel i rosa från Ahkka

9. Áhkká fårskinnstoffel i mjuk slip in-modell med rosa fårull hittar du här (reklamlänk). Ovandelen är tillverkad i nubuck.

hunkemöller tofflor

10. Hunkemöllers fuskpälstofflor i beige med en hårdare sula med halkskydd hittar du här (reklamlänk).

gula tofflor från flattered

11. Höstigt gula tofflor i nätt ballerina modell med fluff på insidan från Flattered. De har en högre skärning som täcker tårna och är tillverkade i 100 procent mocka. De finns här. (reklamlänk)

Läs mer:

Annons