Svenska klädmärket Totême har sedan starten 2014 fått stor uppmärksamhet och deras kläder har burits av stjärnor som bland annat Alicia Vikander, Vanessa Traina, Rosie Huntington-Whiteley och Kate Bosworth.

Nu öppnar de en ny designstudio på Tegnérgatan 37 i Stockholm – designad av toppinredaren Christian Halleröd.

Läs även Den nya kavajen – 4 shoppingtips!

I den ena delen av studion håller design-teamet till och den andra fungerar som ett showroom där kunder kan titta på och prova plaggen. Kunden kommer också att få möjlighet att förbeställa kommande kollektioner på plats.

– Att besöka Totêmes studio ska vara som att kliva in i vår Instagram-feed IRL och vi behöver vår kunds hjälp att kommunicera ut vårt budskap. Vi är i början av vår resa och det ger oss en spännande möjlighet att prova oss fram, säger Totêmes grundare och Vd Elin Kling i ett pressmeddelande.

Vikväggen i mitten har en uttänkt höjd för att kunden ska kunna få en glimt in i arbetsprocessen och för att personalen ska kunna integrera med kunden.

Totême

Den stora spegel-klädda kuben föreställer en “selfie-vänlig” provhytt, prydd med Elin Klings egna moodboards och accessoarer som ska fungera som inspiration till hur man stylar ihop plagg ifrån kollektionen.

Den här artikeln är ursprungligen publicerad på Residence Magazine.se 

Läs även

Här är nätbutiken som ska göra konst mer lättillgänglig

Acne Studios öppnar flaggskeppsbutik i New York

6 bästa nätbutikerna för skönhetsprodukter

Mest läst