Artikeln innehåller reklamlänkar

Årets vårtrender är många, det finns något för alla stilar. Förutom trenchcoatens starka comeback ser vi även i vår många fina denimplagg och djungel-inspirerade mönster. Vår moderedaktör har valt ut sina tre favorittrender som man kan satsa på redan just nu.

Neonfärgerna gör ett starkt intåg i vår, alla toner av härligt illig kulör är aktuella denna säsong. Och vill du inte gå i neon från topp till tå är det lätt att satsa på accessoarer och toppar som kan sticka upp under en tröja eller kavaj.

Den andra trenden är det krispigt vita. På catwalkvisningarna har vi sett många vita maxi- och midiklänningar som får oss att drömma midsommarnattsdrömmar. En lös och ledig vit klänning är säsongens mest relevanta och lättburna plagg. testa midi- eller maxilängd och matcha med sneakers och bruna eller svarta accenter för en modern look.. För en modern och krispig look – satsa på olika toner av vitt. Dessutom är vitt är en ålderslös trend – och funkar inte bara för studenter och blivande brudar i vår!

Tredje stora favoriten är blommiga klänningar, lika fina till stövlar, sneakers och sandaler. Satsa på en midi- eller maxiklänning i vår om du vill vara helt rätt. Styla den med en stickad tröja, en öppen skjorta eller en trenchcoat.

Tre vårtrender du kan satsa på redan nu!

Neonfärger

Härligt chockrosa klänning i a-linjemodell med fickor i sidorna, från Cos. (länk till butik)

Neongult skärp kan bli ett kul blickfång i en monokrom outfit, från Saint Laurent. (länk till butik)

Tigermönstrad halvpolo i svart och neongrönt, perfekt att låta sticka upp under en snygg kavaj i vår, från H&M. (länk till butik)

Plisserad kjol med neongula inslag, fin till en snygg t-shirt, från Monki. (länk till butik)

Krispigt vitt

Vit midiklänningm med söta detaljer såsom hålsöm, brodyr och volanger. Från By Malina. (länk till butik)

Skir vit klänning som är lika fin till fest som till vardags, från Catherine Hammel. Styla med sneakers eller sandaler.

Set i vitt är fint i vår, satsa på ett set som ger en avslappnad silhuett. Byxa och skjorta kommer från A part of the Art.

Vit klänning med söt drapering och silvrigt blommönster, från Samsøe & Samsøe.

Blommiga klänningar

Blommig maxiklänning med söta vita blommor, styla den med en kavaj eller en stickad tröja, från Twist and Tango. (länk till Åhlens)

Blommig klänning av knälängd med söta små volanger, från Notes du nord. (länk till butik)

Blommig midiklänning med vackert mönster, styla den med stövlar nu och sandaler senare i vår, från Lindex. (länk till butik)

Blommig maxiklänning med spirande ranunkler, från Minimarket. (länk till Åhlens)

Läs även: 

Här är de viktigaste trenderna 2020 – moderedaktören guidar

Nyckelplaggen du ska satsa på våren 2020

Mest läst