Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från Nyhetsmorgon

Moderedaktören: Vårens trendigaste byxor stavas cargobyxor

18 jan, 2023 
Cargobyxor dam trendiga byxor våren 2023
Under modeveckorna inför våren och sommaren 2023 var det tydligt att den ikoniska y2k-byxan är tillbaka – från 00-talets glömda favoriter. Spana in vårens trendigaste byxa här!
Annons
Drottning Silvias stilresa genom årenBrand logo
Drottning Silvias stilresa genom åren

Vårens trendigaste byxa stavas cargo. En riktig 00-tals klassiker som gjort en stadig comeback. Denna gång ser vi dock cargobyxan i olika material, allt från jeans, silke till sammet. Det är även tydligt att modehusen har inspirerats av självaste cargosnitten – så 2023 nöjer vi oss inte bara med byxan, utan vi kommer även se andra plagg som har dekorativa cargofickor och cargoinspirerade remmar.

Cargobyxor dam 2023 – vårens trendigaste byxor

Scrolla vidare för ett fång av stylinginspiration från modeveckorna inför SS23, både från de exklusiva modehusen och streetstylens egna it-girls.

Cargobyxor och tubtopp

Brandon Maxwell visar vägen för en stilsäker vår i cargobyxor och cargosnitt. Vi kommer även se mycket av den trendiga tubtoppen – som kan stylas lager på lager, med en skjorta eller ett valfritt basplagg.

Annons
byxor dam
Brandon Maxwell SS23.

Lågmidjade cargobyxor

Low waist-trenden följer med oss in i våren – lite blandade känslor, men vi kan definitivt säga att trenden växer på oss!

lågmidjade byxor
Collina Strada SS23.

Cargojeans

Vårens jeans toppas med dekorativa cargosnitt – och vi älskar det! Den vida byxan är, även denna säsong, en självklar favorit.

Cargojeans
Givenchy SS23.

Cargojacka och svarta cargobyxor

Här ser vi ett perfekt exempel på hur modehuset Trussardi har inspirerats av cargosnitten. Ett moderiktigt cargoset som vi drömmer om att bära i vår!

Annons
Cargojacka och svarta cargobyxor
Trussardi SS23.

Street style från modeveckan i Milano

Scrolla vidare för en härlig inspiration av hur du kan styla cargobyxan våren 2023.

Cargo byxor & bikerjacka

Cargobyxan + bikerjackan = sant! Passar perfekt för dig som letar en look med extra attityd. Här toppas looken med ett par stilsäkra sandaletter – men passar också lika bra med ett par sneakers.

Cargo byxor bikerjacka
Street style från Milanos Fashion week.

Cargobyxor & korsett topp

Korsettoppen gjorde comeback redan förra våren 2022 och det står klart att den moderiktiga toppen följer med oss en säsong till. Denna topp kommer i flera olika modeller och är alltid ett stilsäkert val till cargobyxan. Även om denna byxa inte har några cargofickor så älskar vi den vida cargoinspirerade silhuetten. Den futuristiska metallictrenden är även en trend som vi kommer se mycket av i vår.

Annons
Cargobyxor & korsett topp
Street style från Milanos Fashion week.

Dubbeldenim – Jeansjacka dam

En av vårens största trender? Dubbeldenim! Styla dina cargojeans med en jeansjacka i oversizemodell – voilà, en stilsäker look!

jeans jacka
Street style från Milanos Fashion week.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Foto: TT

Annons