Artikeln innehåller reklamlänkar
tröja med krage dam 2022

Foto: Cos

Vi ser både tröjor och skjortor med vackra kragar överallt just nu! Kragar med volanger, i spets och självklart i årets trendigaste kvalitet – stickat.

Oavsett om du vill uppgradera din hemmastil, är ute efter en festlig blus eller letar efter en vardagstopp som funkar till alla tillfällen så är en tröja med krage precis rätt väg att gå, både redan nu och under hela 2022.

tröja med krage dam 2022

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Foto: Cos

Snygga tröjor och skjortor med krage att bära till alla tillfällen:

Vi har samlat 13 snygga tröjor och toppar med trendig krage i allt från den stickade tröjan, den klassiska skjortan med en stor krage, blusar med kragar i spets och fina koftor.

Silkesskjorta med lång krage, Ganni

Mixa stilen och matcha dina slitna jeans med denna eleganta våriga sidenskjorta med lång krage och rynkad framsida samt rynkade sidor, för en nättare look. Läs mer och köp skjortan här (länk till Wakakuu).

trojor med krage silkesskjorta lang krage blommig ganni

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Kortärmad tröja med krage, Peppercorn

En perfekt kombo för den som söker en lite luftigare tröja med v-ringning, kort ärm och krage i en härlig vårig färg. Finns även i ljusblå. (länk till Åhlens)Klicka hem tröjan här (länk till Åhlens).

trojor med krage kortarmad troja rosa peppercorn

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Randig tröja med krage, Arket

Ränderna går verkligen aldrig ur och de är definitivt här för att stanna. Klä dig stilsäkert i den v-ringade tröjan med en oversized passform och polokrage med en halv dragkedja. Du hittar tröjan här (länk till Arket).

trojor med krage randig troja med krage arket

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Vårens vackraste plagg i krämvitt – 12 stilsäkra köp

Rutig blus med volangkrage, Ganni

Stilsäkra rutan - denna gång i en blå färgkombination med den lyxiga volangkragen i fokus. Toppa med vita byxor för en ultimat vårlook. Du hittar skjortan här (länk till Wakakuu).

trojor med krage rutig blus med volangkrage ganni

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Tröja med spetskrage, Lindex

En detaljrik krage lyfter vilken stickad tröja som helst! Blanda gärna i olika material. Här är denna mjukt stickade tröja klädd i en virkad spetskrage i fin kontrast till det grå. Klicka hem tröjan här (länk till Lindex).

trojor med krage troja med spetskrage gra lindex

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Ulltröja med krage, Wera

Svart är alltid ett säkert kort. Smycka v-ringningen till denna svarta stickade tröja i ullmix med ett vackert halsband, långt som kort. För den som föredrar färg finns tröjan även i brunt. Läs mer och köp här (länk till Åhlens).

trojor med krage ulltroja med krage svart wera

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Långärmad tröja med krage, Ellos

Känn dig bekväm i en klassisk tröja med det lilla extra. Tröjan har en finstickad kvalitet med krage och veckad kant samt dolda tryckknappar dekorerade av stora vackra strassknappar. Finns även i mörkblå. Läs mer och köp här (länk till Ellos).

trojor med krage langarmad troja med krage vit ellos

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Kortärmad kofta, & Other Stories

Skin likt solen i denna croppade kofta i mjuk ullmix. Koftan har en vidare modell med lösa armar som passar perfekt till ett par högmidjade jeans. Klicka hem tröjan här (länk till & Other Stories).

trojor med krage kortarmad kofta gul & other stories

Klicka på bilden för att köpa produkten.

18 trendiga och tidlösa vårjackor

Stickad kofta med krage, & Other Stories

Klä dig i denna denna ribbstickade kofta tillsammans med en färggran t-shirt för en vårsäker look. Koftan har asymmetrisk knäppning samt ribbstickade ärmslut och nederkant. Läs mer och köp här (länk till & Other Stories).

trojor med krage stickad kofta med krage vit & other stories

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Stickad tröja med krage, Lindex

Bär denna mjukt finstickade tröja med v-ringning, krage och nedhasade axlar för en avslappnad look. Läs mer och köp här (länk till Lindex).

trojor med krage stickad troja gra lindex

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Skjorta med volangkrage, H&M

En klassisk vit skjorta behöver alla i sin basgarderob. Denna bomullsskjorta med stor krage med volankant samt knäppning fram klär upp vilken outfit som helst, tillsammans med den voluminösa puffärmen. För dig som hellre föredrar färg finns skjortan även i blått och svart. Du hittar skjortan här (länk till H&M).

trojor med krage skjorta med volangkrage vit h&m

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Kortärmad kofta med krage, COS

En kall vårdag är denna slätstickade kortärmade kofta i mjuk blandning av alpacka, ull och återvunnen nylon, perfekt komplement till din vårlook. Läs mer och köp här (länk till Cos).

trojor med krage kortarmad kofta med krage blå cos

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Jeansskjorta med rundad krage, & Other Stories

Denim on denim är trenden som vi inte får nog av. More is more - matcha denna denimblus med puffärm och veckad framsida med detaljrik krage samt ärmslut med ett par jeans i matchande blå färg, för en komplett look. Klicka hem skjortan här (länk till & Other Stories).

trojor med krage jeansskjorta med rundad krage blå & other stories

Klicka på bilden för att köpa produkten.

Se mer:

Så bär du upp årets trendfärger 2022
1:36

Efter reklamen: Så bär du upp årets trendfärger 2022

(1:36)

Slå på ljud

Mest läst