Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

I vår bär vi tröjor och skjortor med krage – 13 stilsäkra alternativ till alla tillfällen

15 mar, 2022 
AvElin Seger
tröja med krage dam 2022
Kragar passar till alla tillfällen och ger dig en stilren och dressad look oavsett om det är hemmamys, jobb eller fest! Vi listar 13 snygga och trendiga alternativ att spana in i butik just nu.
Annons

Vi ser både tröjor och skjortor med vackra kragar överallt just nu! Kragar med volanger, i spets och självklart i årets trendigaste kvalitet – stickat.

Oavsett om du vill uppgradera din hemmastil, är ute efter en festlig blus eller letar efter en vardagstopp som funkar till alla tillfällen så är en tröja med krage precis rätt väg att gå, både redan nu och under hela 2022.

tröja med krage dam 2022
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Snygga tröjor och skjortor med krage att bära till alla tillfällen:

Vi har samlat 13 snygga tröjor och toppar med trendig krage i allt från den stickade tröjan, den klassiska skjortan med en stor krage, blusar med kragar i spets och fina koftor.

Annons

Silkesskjorta med lång krage, Ganni

Mixa stilen och matcha dina slitna jeans med denna eleganta våriga sidenskjorta med lång krage och rynkad framsida samt rynkade sidor, för en nättare look. Läs mer och köp skjortan här (reklamlänk).

trojor med krage silkesskjorta lang krage blommig ganni
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Kortärmad tröja med krage, Peppercorn

En perfekt kombo för den som söker en lite luftigare tröja med v-ringning, kort ärm och krage i en härlig vårig färg. Finns även i ljusblå. (reklamlänk)Klicka hem tröjan här (reklamlänk).

trojor med krage kortarmad troja rosa peppercorn
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Randig tröja med krage, Arket

Ränderna går verkligen aldrig ur och de är definitivt här för att stanna. Klä dig stilsäkert i den v-ringade tröjan med en oversized passform och polokrage med en halv dragkedja. Du hittar tröjan här (reklamlänk).

Annons
trojor med krage randig troja med krage arket
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Rutig blus med volangkrage, Ganni

Stilsäkra rutan - denna gång i en blå färgkombination med den lyxiga volangkragen i fokus. Toppa med vita byxor för en ultimat vårlook. Du hittar skjortan här (reklamlänk).

trojor med krage rutig blus med volangkrage ganni
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Tröja med spetskrage, Lindex

En detaljrik krage lyfter vilken stickad tröja som helst! Blanda gärna i olika material. Här är denna mjukt stickade tröja klädd i en virkad spetskrage i fin kontrast till det grå. Klicka hem tröjan här (reklamlänk).

Annons
trojor med krage troja med spetskrage gra lindex
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Ulltröja med krage, Wera

Svart är alltid ett säkert kort. Smycka v-ringningen till denna svarta stickade tröja i ullmix med ett vackert halsband, långt som kort. För den som föredrar färg finns tröjan även i brunt. Läs mer och köp här (reklamlänk).

trojor med krage ulltroja med krage svart wera
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Långärmad tröja med krage, Ellos

Känn dig bekväm i en klassisk tröja med det lilla extra. Tröjan har en finstickad kvalitet med krage och veckad kant samt dolda tryckknappar dekorerade av stora vackra strassknappar. Finns även i mörkblå. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
trojor med krage langarmad troja med krage vit ellos
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Kortärmad kofta, & Other Stories

Skin likt solen i denna croppade kofta i mjuk ullmix. Koftan har en vidare modell med lösa armar som passar perfekt till ett par högmidjade jeans. Klicka hem tröjan här (reklamlänk).

trojor med krage kortarmad kofta gul & other stories
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Stickad kofta med krage, & Other Stories

Klä dig i denna denna ribbstickade kofta tillsammans med en färggran t-shirt för en vårsäker look. Koftan har asymmetrisk knäppning samt ribbstickade ärmslut och nederkant. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
trojor med krage stickad kofta med krage vit & other stories
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Stickad tröja med krage, Lindex

Bär denna mjukt finstickade tröja med v-ringning, krage och nedhasade axlar för en avslappnad look. Läs mer och köp här (reklamlänk).

trojor med krage stickad troja gra lindex
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Skjorta med volangkrage, H&M

En klassisk vit skjorta behöver alla i sin basgarderob. Denna bomullsskjorta med stor krage med volankant samt knäppning fram klär upp vilken outfit som helst, tillsammans med den voluminösa puffärmen. För dig som hellre föredrar färg finns skjortan även i blått och svart. Du hittar skjortan här (reklamlänk).

Annons
trojor med krage skjorta med volangkrage vit h&m
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Kortärmad kofta med krage, COS

En kall vårdag är denna slätstickade kortärmade kofta i mjuk blandning av alpacka, ull och återvunnen nylon, perfekt komplement till din vårlook. Läs mer och köp här (reklamlänk).

trojor med krage kortarmad kofta med krage blå cos
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Jeansskjorta med rundad krage, & Other Stories

Denim on denim är trenden som vi inte får nog av. More is more - matcha denna denimblus med puffärm och veckad framsida med detaljrik krage samt ärmslut med ett par jeans i matchande blå färg, för en komplett look. Klicka hem skjortan här (reklamlänk).

Annons
trojor med krage jeansskjorta med rundad krage blå & other stories
Klicka på bilden för att köpa produkten.

Se mer:

Så bär du upp årets trendfärger 2022Brand logo
Så bär du upp årets trendfärger 2022

Annons