Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Här är butikerna som programledarna helst bär i TV4 Nyhetsmorgon

05 mar, 2024 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4 på instagram
kläder butiker TV4 Nyhetsmorgon
Undrar du ofta var de snygga kläderna som programledare som Jenny Strömstedt, Soraya Lavasani och Rania Shemoun bär i TV4 Nyhetsmorgon kommer från? Det finns faktiskt några varumärken och butiker som återkommer ofta – vi har listat några av dem!
Annons

Man brukar ibland säga att omväxling förnöjer, men också att man inte ska ändra på ett vinnande koncept. Och trots att programledarna i TV4 och stylisten Siroun Forsberg har mycket att välja på så finns det några varumärken som de ofta återkommer till. För du känner kanske igen känslan av att hitta en butik eller ett märke vars plagg ofta sitter bra – något som kan underlätta de framtida klädvalen enormt.

Programledarnas kläder i TV4

På samma sätt har programledare som Rania Shemoun, Soraya Lavasani och Jenny Strömstedt hittat några favoriter som de återkommer till gång på gång. Här har vi samlat butikerna vars plagg några av TV4:s populära programledare i Nyhetsmorgom väljer gång på gång!

Soraya Lavasani: MQ

I en intervju med Femina berättar Soraya Lavasani att det finns en svensk butik vars kläder hon återkommer till gång på gång när det kommer till hennes klädval i rutan:

– Vår stylist Siroun är den som väljer kläder åt oss så det är olika. Men jag tycker MQ gör både snygga och framför allt bekväma kläder som dessutom passar mig i storlekarna, vilket tyvärr långt ifrån alla märken gör. Jag har oftast storlek 44 eller större och då är det rätt svårt att hitta nederdelar som passar.

Annons

Beige kostym

Ett plagg som vi ofta ser Soraya i är kostymen, som hon gärna bär både på jobbet och till privat. I samma intervju med Femina berättar hon varför den tilltalar henne:

– Det får mig att känna mig både snygg och bekväm. Jag tycker att en kostym utstrålar power och självförtroende så jag har gärna på mig det när jag jobbar eller är på fest.

Den beige kostymen som Soraya bar i tv-rutan kommer alltså från MQ Marqets eget märke Stockh lm Studio och passar särskilt bra nu mot vårkanten när många av oss vill klä sig i ljusare nyanser. Kavajen är lätt oversized och har en snygg omlottknäppning, du kan se mer och köpa den här (reklamlänk). Byxan är både snygg och bekväm då den är gjord i mjuk jersey, du hittar den här (reklamlänk).

Beige kostym för dam med kavaj och sköna trikåbyxor från MQ Marqet som Soraya Lavasani burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.
Annons

Grön kostym

Och den beige varianten är alltså inte den enda kostymen vi har kunnat se Soraya i – i februari hade hon den här våriga kostymen i en så snygg grön nyans!

Även den kostymen kommer från MQ Marqet och Stockh lm Studio. Till skillnad från den beige har den här gröna kavajen enkelknäppning med två knappar fram, och byxorna har raka benslut istället för utsvängda. Se mer och köp kavajen här (reklamlänk). Kostymbyxan hittar du här (reklamlänk).

Grön kostym för dam med kavaj och kostymbyxor från MQ Marqet som Soraya Lavasani burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till kostymen.

Rosa topp och kostymbyxa

En annan kombination som vi ofta ser Soraya bära i tv-rutan är en snygg blus eller topp och en elegant kostymbyxa. Häromdagen kunde vi skåda henne i den här vackra blusen i en poppig rosa nyans, kombinerad med ett tidlösa svarta byxor.

Annons

Den rosa toppen har långa voluminösa ärmar med manschetter i ärmsluten, v-ringning och en snygg draperad effekt vid båda axlarna och baktill. Se mer och köp toppen här (reklamlänk).

Rosa långärmad topp med drapering från MQ Marqet som Soraya Lavasani burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

De svarta byxorna är i samma modell som de beige ovan – med andra ord en modell som Soraya verkar uppskatta och återkomma till! De finns även i en riktigt snygg grönbeige nyans som är värd att spana in. Se alla färger och köp byxorna här (reklamlänk).

Svarta sköna trikåbyxor i jersey från MQ Marqet som Soraya Lavasani burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Rosa stickat set, MQ

Just rosa är en färg som vi ofta får se Soraya i, och då i olika utföranden. För ett tag sedan bar hon det här riktigt stilsäkra stickade setet i en ljusrosa nyans.

Annons

Både den stickade tröjan och kjolen har effektfulla synliga röda stygn längs kanterna vilket ger den det där lilla extra. Se mer och köp tröjan här (reklamlänk). Den vadlånga kjolen hittar du här (reklamlänk).

Rosa stickat set med tröja och kjol med röda sömmar som Soraya Lavasani burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till setet.

Jenny Strömstedt: & Other Stories

På lördagsmornar är det allt som oftast den erfarna programledaren Jenny Strömstedt som rattar Nyhetsmorgon-skutan. Och vi vågar nästan påstå att Jenny tillsammans med stylisten Siroun Forsberg har hittat sin favoritbutik, åtminstone när det kommer till jobboutfits. Nästan varje helg ser vi nämligen Jenny bära något från den svenska kedjan & Other Stories, från snygga toppar och byxor till stilsäkra klänningar och kjolar.

Annons

Denimblus och skinnbyxor

Bara häromveckan anammade Jenny en av vårens största trender: denim i alla dess former. Det gjorde hon i form av en stilsäker jeansblus i mörk denim, som hon kombinerade med ett par tidlösa skinnbyxor.

Den trendiga jeansblusen har långa ärmar med volym och en lätt draperad effekt, en liten ståkrage och knäppning hela vägen fram. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Jeansblus i blå denim med puffärmar och knappar från & Other Stories som Jenny Strömstedt burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Skinnbyxor

De stilsäkra byxorna i läder har hög midja med ett skärp samt en avslappnad passform. Se mer och köp skinnbyxorna här (reklamlänk).

Annons
Svarta raka skinnbyxor med hög midja och skärp från & Other Stories som Jenny Strömstedt burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Bohemisk blus

En annan stilsäker blus som vi har kunnat skåda Jenny Strömstedt i den senaste tiden är den här vackra varianten med broderat blommönster.

Även den kommer alltså från & Other Stories och har utöver det fina blommönstret en liten krage i spets och en trendig peplumdetalj nedtill. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Annons

Rania Shemoun: Lindex

Den duktiga programledaren och nyhetsankaret Rania Shemoun bär ofta plagg från många olika varumärken, bland annat Veronica Virta och Rinasciamento, men den senaste tiden har flera av hennes stilsäkra looks kommit från den prisvärda kedjan Lindex.

Gul topp

Häromveckan prickade Rania in en av säsongens stora trendfärger med den här toppen i ljust gult.

Toppen är kortärmad och har en strukturerad, nästan bubblig, design som gör den till en lite roligare vardagstopp. Du kan se mer och köpa toppen här (reklamlänk).

Gul strukturerad topp från Lindex som Rania Shemoun burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Rosa skjorta

På samma tema har Rania även burit den här riktigt snygga blusen, som är som en kortärmad skjorta i pastellrosa.

Annons

Även den har en strukturerad yta, men också krage och knäppning fram som gör den ännu mer uppklädd. Perfekt med såväl kostymbyxor som jeans i vår! Se mer och köp toppen här (reklamlänk).

Rosa blus med struktur, krage och knappar från Lindex som Rania Shemoun burit i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisternaBrand logo
Soraya Lavasani & Rania Shemoun Olsson Om Bästa Klädtipsen Från Tv4-stylisterna
Annons
Annons