Polojumper

I år ser vi hur många snygga polojumprar som helst. Välj gärna en i ljusa toner! Ett perfekt plagg att matcha till allt från kostymbyxor och herrskor till pennkjol och pumps.

Foto Jonas Gustavsson

Foto: Jonas Gustavsson

stickad-tröja-by-malene-birger

Stickad polotröja, 2 300 kr, By Malene Birger.

 

Skinnbyxor

Säsongens uppdaterade varianter får gärna ha en något högre midja, sluta vid anklarna och behöver inte vara cigarettsmal. Matchas lika snyggt till kavaj som till collegetröja. Ett riktigt snyggt alternativ till våra vardagsjeans!

 

 

Foto Jonas Gustavsson

Foto: Jonas Gustavsson

 

skinnbyxor-hm

Skinnbyxor, 2 499 kr, H&M.

 

Träningsjackan

Det är en hel del sportiga influenser i modebilden just nu. Och vi gillar det! Vårt favoritplagg är den klassiska träningsjackan som har fått en ordentlig modeuppdatering. Snygg (och så bekväm!) att bära som den är, istället för kavaj eller varför inte under kavaj som en jumper? Det är bara fantasin som begränsar dig…

 

Foto Jonas Gustavsson

Foto: Jonas Gustavsson

 

träningsjacka-ganni

Träningsjacka, 2 049 kr, Ganni.

 

Höga stövlar

Stövlarna är tillbaka! Och skaften är högre än på länge. Den allra trendigaste bär lårhöga varianter (gärna över ett par smala jeans) men knähögt fungerar utmärkt. Klack höjderna varierar från platt till hög (men inte så smal). Ett kul sätt att ge en klassisk stil extra finess.

 

Foto Jonas Gustavsson

Foto: Jonas Gustavsson

 

lårhåg-stovel-tamaris

Lårhög stövel, 999 kr, Tamaris/www.putfeetfirst.se

 

Lackade ytor

Det ska skimra och blänka om materialen i vinter. Vi älskar alla nylackade ytor – allra bäst fungerar de som jacka. Ett snyggt plagg att bära utomhus över en tjock polojumper (funkar ett litet tag till) och sedan inne som alternativ till kavajen.

 

Foto Jonas Gustavsson

Foto: Jonas Gustavsson

 

lackad-jacka-hm

Lackad jacka, 499 kr, H&M.

 

Få mer av Femina – klicka på ”Gilla” nedan för att följa oss på Facebook

[socializer-facebooklikeshare href=”https://www.facebook.com/femina.se/” layout=”standard” action=”like”  showfaces=”true” share=”false” width=”320″]

Läs även:

9 snygga vinterjackor just nu – från budget till lyx

Snygga vinterskor som garanterat håller dig varm

Mest läst