Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Vännerna visar hur likadana kläder ser ut på olika kroppar

14 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
Vännerna Denise Mercedes och Maria Castellanos vill visa att olika kroppstyper är lika snygga i likadana outfits.
Därför har de som projekt att fotas i samma sorts kläder på sociala medier.
Spana in vännernas snygga klädbilder för en mer inkluderande modebransch!
Annons
Hitta din våruniform – Femina visar vårens härligaste trenderBrand logo
Hitta din våruniform – Femina visar vårens härligaste trender

I modebranschen är det ofta bara en kroppstyp som får synas – i alla tider har modeller främst varit långa och smala. När man ska köpa kläder i butik eller på nätet kan det därför vara svårt att föreställa sig hur kläderna kommer se ut på ens egen kropp om man inte är just lång och smal.

Vännerna Denise Mercedes och Maria Castellanos verkar ha tröttnat på den likriktade modebranschen, och vill bidra med lite mångfald med sitt egna projekt på sociala medier.

Annons

Denise och Maria har två olika kroppstyper, där Denise är kortare och kurvigare, och Maria längre och rakare. Med sina bilder visar de att de båda är precis lika snygga i likadana outfits, och att kroppsform inte behöver hindra en från att bära vad man vill ha på sig. De klär sig i allt ifrån snygga festklänningar, till träningskläder och jeans och linne – inga outfits kommer undan kompisparets kamera.

Denise och Maria har tillsammans närmare två miljoner följare på Instagram, som älskar att se dem jämföra hur samma plagg ser ut på deras olika kroppsformer.

Spana in deras modeprojekt här nere och inspireras! Vi kan alla behöva se hur kläder är snygga oavsett storlek eller kroppstyp – stil har ingen storlek.

Denise och Maria visar likadana kläder:

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!