Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

25 vackra vårnyheter hos butikerna att spana in just nu

08 jan, 2021 
vårnyheter mode 2021
Våren står för dörren! Vi listar 25 vackra vårnyheter hos butikerna att kika in just nu.
Annons

Uppdatera din vårgarderob med härliga nyheter för 2021 från butikerna! I vår ser vi allt från himmelska blå och lila toner, härliga mönster, fina vårjackor och kappor till nyckelplagg i jordnära toner, stickade plagg och en lekfullt mode där maskulint möter feminint.

Vårnyheter mode 2021:

Vi listar 25 vårnyheter att spana in i butik just nu! Vilken är din favorit?

blå kofta med krage

Långärmad ullstickad kofta med en krage, tappade axlar och tonade knappstängningar från & Other Stories. Du kan köpa den här (reklamlänk).

beige topp carin wester
Annons

En v-ringad avslappnad blus med vida kortare ärmar från Carin Wester. Finns även i mörkblått, svart och grönt. Du hittar den här (reklamlänk).

beige skjortjacka

En lång, rakt skuren skjortjacka i filtad kvalitet från H&M. Du hittar den här (reklamlänk).

lila klänning

Lila klänning från Ellos Collection med klädda knappar upptill fram, klassisk krage och långa, något vidare ärmar med kantband och klädd knapp i ärmslut. Elastisk midja med knytskärp och utställd kjol med effektfull plissering. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
svart skinnjacka carin wester

Jacka/skjorta i imitationsläder med öppna fickor fram från Carin Wester. Du kan köpa den här (reklamlänk).

kashmit mjukisset

Set i kashmir från Lisa Yang med byxor och tröja. Du hittar byxorna här (reklamlänk) och tröjan här (reklamlänk).

svart blus cos
Annons

Casual draperad topp från COS. Konstruerad av en återvunnen polyesterblandning. Du hittar den här (reklamlänk).

vårmode kjol lindex
Annons

Helmönstrad midikjol med lyster från Lindex. Du kan köpa den här (reklamlänk).

beige blus carin wester

Vacker blus med knäppning framtill från Carin Wester. Frilldetalj längst knäppningen och upp mot halslinningen. Du kan köpa den här (reklamlänk).

beige stickad väst
Annons

En stilsäker, grovstickad väst med en något kortare passform och bred ribbad nederkant från Lindex. Du kan köpa den här (reklamlänk).

bruna loufers

Trendiga loafers med minimalistisk knut, elegant silhuett och kontrast stygn från Flattered. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

kofta toteme

Trendig kofta i en överdimensionerad design från Totême. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
gula kostymbyxor dam

En skräddarsydd byxa i gul ton från COS. Dessa byxor är gjorda av en ullblandning och har ett avsmalnande ben. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

väst teddy

En modern väst i ulliknande material med fickor och avslappnad något längre passform från Lindex. Använd den som en jacka eller som ett stilsäkert andra lager till din outfit. Den finns även i svart. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
klänning

Modern klänning i en avslappnad passform från Faithfull The Brand. Du kan köpa den här (reklamlänk).

snygg jacka hm vår

En vårjacka i strukturvävd kvalitet från H&M. Jackan har krage och knäppning fram samt två stora framfickor med lock som även döljer ett par sidfickor. Du kan köpa den här (reklamlänk).

stickad väst cos
Annons

Stilren väst från Cos med ett brett bälte i midjan och sidoslitsar. Tillverkad av hållbart ull. Du hittar den här (reklamlänk).

trench coat

En elegant variant av den klassiska trench coaten från Ralph Lauren. En mångsidig kappa som kan bäras året om. Finns även i svart. Du kan köpa den här (reklamlänk).

set beige kostym hm
Annons

Kostymset i vävd kvalitet från H&M med en enkelknäppt kavaj och ett par ankellånga byxor. Du kan köpa kavajen här (reklamlänk) och byxorna hittar du här (reklamlänk).

lång stickad väst

Lång, stickad väst från Norr. Du hittar den här (reklamlänk).

stickat set med kjol och kofta

Grått ribbstickat set med inslag av ull från H&M med en vadlång kjol och en matchande kofta. Du hittar kjolen här (reklamlänk) och koftan här (reklamlänk).

Annons
väska trendig

Trendig väska i en rynkad design från Nanushka. Kan bäras i handen eller över axeln. Tillverkad av fuskskinn. Du kan köpa den här (reklamlänk).

beige skjortklänning

En knälång skjortklänning i viskostwill med lätt lyster från H&M. Klänningen har krage och knäppning upptill. Du kan köpa den här (reklamlänk).

blommig blus

Vacker, mönstrad blus med fin brokadkvalitet med struktur från Neo noir. Blusen har åtsittande passform och puffärmar med volym. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons
stickad topp vårmode

Stilren stickad tröja med lång ärm och markerade axlar, gjord i mjuk bomullskvalité, från Lindex. Finns att köpa här (reklamlänk).

DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021

LÄS MER:

Annons