Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Victoria Beckham erkänner sina största modemissar

07 okt, 2016 
AvJoel Linde
Victoria Beckham är sedan länge en mycket framgångsrik designer, och nu släpper hon även en egen sminkserie. Här delar hon med sig av sina bästa tips för en hälsosam hy – samt pratar om sina värsta modemissar.
Annons

– Jag har inget till över för kvinnor som inte stöttar andra kvinnor. Det är den ultimata komplimangen när en kvinna säger att du är snygg, säger Victoria Beckham i en intervju med modemagasinet Net-A-Porter.

I dag ligger musikkarriären bakom henne, och det är i stället fokus på mode och det egna märket Victoria Beckham. Nyligen lanserade hon även en sminklinje tillsammans med Estée Lauder.

– Jag tror inte vi inser hur viktigt det är med en hälsosam livsstil förrän vi blir äldre. Du inser hur viktigt det är att använda solskydd, att dricka massor av vatten, att rengöra huden ordentligt, återfukta, få i sig alla vitaminer och äta bra mat, säger hon.

Läs även: Inspireras av stilikonen Joyce Carpati

I intervjun svarar hon också på vilka som är hennes värsta modemissar.

– Jag har gjort så många misstag att jag inte ens ser på dem som misstag. Jag hyllar dem, jag skrattar emellanåt, men jag skäms inte för något av dem.

Däremot tvekar hon inte att erkänna att det vinns vissa val hon inte skulle göra om.

1. Kattdräkten

– Det fanns en tid då jag tyckte att det var okej att bära en PVC kattdräkt.

victoria-beckham-catsuit-latex

2. Stilettklackar + höggravid

– När jag var gravid med Romeo gick jag runt på Disneyland med högklackade skor från Christian Louboutin. Alltså, jag var nästan i nionde månaden.

Här kan du se intervjun med Victoria Beckham.

Foto: Shutterstock

Annons