Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Victoriadagen 2019 — härifrån kommer Victorias sommarklänning!

14 jul, 2019 
AvIda Gustafsson
Victoria firade sin födelsedag med mängder av hurrarop, blombuketter och familjen i vid Solliden. I en helt ny somrig maxiklänning. Vi vet var den kommer ifrån!
Annons

Kronprinsessan Victoria som fyller 42 blev på födelsedagen rejält hurrad för av folkmassan utanför Solliden. Som vanligt var det smockat med folk utanför Solliden och när födelsedagsbarnet klev ut från Sollidens slott blev hon firad ordentligt.

Victoria brukar ofta bära fina klänningar på sin födelsedag, en tradition som hon även följde i år. Hon bar en maxiklänning med vackra blom- och djurmönster. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon beskrev den så här:
”En ny klänning på Victoria! Så fin och så somrig! Och hellång – ganska ovanligt för Victoria på Victoriadagen. Jag älskar snittet och det fina blommönstret!!”

Den fina maxiklänningen kommer från svenska märket Stenströms enligt Svensk Damtidning. 
Annons

Till klänningen bar hon ett par silverfärgade remsandaletter med volang från H&M, skriver Svensk damtidning. Skorna är en favorit som hon burit vid tidigare födelsedagar, se bilden nedan från förra året.

Prinsessan Victoria i klänning från Zadig & Voltaire.

I öronen bar hon ett par långa örhängen från Sophie by Sophie. Modellen heter Candy triple stone och är från förra årets sommarkollektion, vilket betyder att örhängena i just den färgställningen inte finns att köpa längre. Det finns däremot ett par i liknande modell, men med färgerna grönt och orange (reklamlänk).

Foto: TT

Annons