Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Victorias snygga modesuccé — detta bar hon på riksmötets konsert

11 sep, 2019 
AvIda Gustafsson
Victoria glittrade i kapp med fotoblixtarna under tisdagskvällens konsert i samband med riksmötets öppnande. Hennes snygga outfit som ser ut att vara en klänning är faktiskt ett set — och vi vet var och när du kan köpa det!
Annons

Riksmötets öppnande är över för det här året, på dagen närvarade kungaparet, kronprinsessparet och prinsparet under gudstjänsten i Storkyrkan och själva öppnandet av riksmötet i riksdagen. Då var det, som traditionen bjuder, sobert svart vitt som gällde.

Men till kvällens konsert i Stockholms konserthus var det lite mer fria tyglar när det kommer till klädseln. Och Victoria gjorde entré i ett otroligt snyggt metallicskimrande set, med en långärmad och en kjol i matchande mönster som hon bar tillsammans med ett par knalligt ceriserosa pumps.

Annons
Victoria och Daniel med ryggen mot kameran utanför Stockholms konserthus

Det snygga setet kommer från Maria Westerlinds kollektion för MQ och finns ännu inte i butik, utan kommer att lanseras senare i höst, under vecka 45, visst är det en perfekt outfit att bära till nyårsfesten? Vi skrev och publicerade bilder på kollektionen för ett par veckor sedan, läs mer om den här.

Angela Disco Blouse Maria Westerlind för MQ

Modellen på blusen heter Angela Disco och kommer att kosta 1199 kronor.

Annons
Ariana disco skirt Maria Westerlind för MQ

Kjolen heter Ariana Disco och kommer att kosta 1299 kronor när den lanseras i MQ:s butiker.

Sofia tar i hand med talmannen, Victoria, Daniel och Carl Philip ser på

Svensk design blev valet även för prinsessan Sofia. Hon valde att köra vidare på dagens tidigare svartvita tema och bar en snygg ensemble av en cremevit figursydd sidenkavaj och ett par svarta utsvängda byxor, som hon matchade med klassiskt röda naglar.

Annons

Den ljusa blazern är tillverkad i en sidenmix och kommer från Tiger of Sweden. De svarta byxorna kommer från By Malina och har ett par år på nacken, enligt kungliga modebloggen Royals and I. Men ett par liknande byxor finns att hitta hos 2ndDAY.

Hon matchade hela outfiten med ett par svarta pumps från Stinaa J och en svart kuvertväska av okänt ursprung. Men en liknande finns att köpa hos Zign. 

Annons

 

 

Annons