Många återkommer till TV-serien Sex and the city när man talar bröllop på vita duken. De fyra kvinnorna hann gifta sig ett gäng gånger under seriens sex säsonger och två filmer.

Vilket av dessa bröllop är din favorit?

Charlottes första bröllop – traditionellt och klassiskt

01-satc-wedding-guide

Charlotte och Trey. Det klassiska, aristokratiska paret hade ett lika klassiskt och aristokratiskt bröllop. Allt gick enligt tradition. De vigdes i en pampig kyrka och hon bar en klassisk klänning från Vera Wang med fluffig tyllslöja och klassisk rund bukett.

3c234536d52d3e6720c0a6bc3f0a41fd

Carries första bröllop – mycket av allt

brollop-carrie

Carrie gifte sig visserligen aldrig denna första gång. Men att utesluta hennes gigantiska klänningsdröm från Vivienne Westwood vore underligt. Bröllopet skulle ha varit lika gigantiskt som hennes klänning. Hela 400 gäster i vackra New York Public Library. Och i håret bar hon ett smycke av fjädrar i stället för slöja.

Läs även: Spotify avslöjar: 10 mest populära bröllopslåtarna

Carries andra bröllop – borgerligt i stadshuset

carriebig 2

När Carrie och Big äntligen sa ja till varandra skedde det i stadshuset. En borgerlig vigsel i en vintage-klänning och skor från Manolo Blahnik som fick en hel fan-skara att vilja gifta sig i blå satinklackar.

Charlottes andra bröllop – traditionellt elegant

charlotte-brollop-2

Charlottes andra bröllop var även det traditionellt, men judiskt till skillnad från det första. Hennes andra klänning var ett sobrare val, mer elegant men minst lika vacker, skapad av Badgley Mischka.

charlotte-brollop-22

Borta var även tyllslöjan som hon bytte mot en enklare.

Mirandas bröllop – borgerligt höstbröllop

Miranda-steve-brollop

Efter att Miranda friat över en öl gifte hon sig borgerligt med Steve på en vacker innergård, mitt i den vackra hösten och med höstlöv som bukett. Hon bar en vacker djupröd kostym, och kanske var denna vigsel i sin enkelhet även den mest romantiska.

Mest läst