Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Vinterns festfina blusar och toppar — 9 shoppingtips!

06 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Partysäsongen är snart här! I stället för att satsa på en helt ny outfit kan du uppdatera stilen med en ny festlig blus. Vi har gått igenom butiksutbudet just nu och valt säsongens bästa blusar.
Annons

En snygg blus kan pigga upp vilken outfit som helst och är fin både till vardags och till julfesten. Satsar du på en mönstrad blus är det enkelt att låta den få stå i rampljuset, matcha den med ett par enfärgade byxor eller kjol. Lägg sedan till ett par festliga örhängen och dina snyggaste skor och du är klar för partyt!

Just på blusfronten så ser vi mycket puffärmar, som är en trend som verkligen slagit stort i år — den finns verkligen överallt! Om man är våglig satsar man fullt ut och kör på en blus med härligt stora voluminösa ärmar. Men om inte det känns rätt är det minst lika snyggt med en liten puff vid ärmslutet.

Vinterns festfina blusar och toppar

Blommig jacquard-blus i omlottmodell med trendig puffärm, är snygg över en byxa eller en enfärgad midikjol, från & Other Stories. (reklamlänk)

Annons

Blus i sammetsmönster med hög krage och knäppning i nacken. Från Maria Westerlinds kollektion för MQ.

Elegant ljusbeige silkestopp med breda manschetter med läcker omlotteffekt som skapas med ett knytband som knyts i ryggen, från H&M. (reklamlänk)

Läckert mönstrad silverglänsande topp med puffärm, från by Malene Birger.

Annons

Vilken härlig färg! Nyansen heter spiced honey och blusen, som även finns i svart och salviagrönt, kommer från by Malina. (reklamlänk)

Trenden med leopardprint håller i sig, denna snygga blus passar snyggt till vintervita jeans eller varför inte en kjol i svart konstläder? Från Inwear.  (reklamlänk)

Annons

Glittrig polotröja med puffiga ärmslut, perfekt till en vidare svart byxa, från danska Ganni.

Denna omlottblus hade vi gärna haft på julfesten! Volangerna bidrar till en extra festlig stämning, från Cream. (reklamlänk)

Svart blus i transparent organza med puffärm. Perfekt till festen, bär ett svart linne under. Från Gina Tricot. (reklamlänk)

Annons