Är du, precis som vi, less på att frysa i en tunn (men snygg!) kappa? Det borde vi alla sluta med — kollektivt. Visst tar det en del energi att gå runt och vara kall? Spara din energi och investera i en snygg och VARM jacka. För det finns så klart snygga jackor som både är varma och stylish!

Men hur ska man orka leta upp en snygg jacka när man är frusen och trött? Ta det lugnt, luta dig tillbaka och läs — vi har gjort grovjobbet åt dig och letat upp X snygga jackor som håller dig varm och gosig hela vintern.

Vinterns snyggaste och varmaste jackor

Vilken snygg krage! Och vilken härlig färg! Denna kortare täckjacka med mysiga sidofickor från gärna flytta in i vår garderob. Et extra plus i kanten är att den är tillverkad av återvunna plastflaskor. Från Lindex. (reklamlänk från Adtraction)

 

Denna dunjacka i trenchcoat inspirerad längre modell kommer garanterat hålla dig varm i vinter. Blåser det kalla vindar kan du med en liten knapp fästa upp slagen. Jackan är dessutom miljösnäll, fyllningen består av återvunnet dun och fjädrar och tyget är i återvunnet nylon. Från Arket, läs mer och köp den här.  (reklamlänk från Apprl)

Fjällrävens dunjacka är lite av en klassiker. Denna version, Expedition Lite, är lite lättare än den klassiska Expedition-jackan. Men den är fortfarande riktigt varm och skön. Jackan finns i flera färger, och så länge du väljer en du själv gillar och trivs i har du glädje av den flera år framöver. Läs mer och köp den här. 

Denna korta dunjacka har en värmande huva och ett par stora fickor. Bäst av allt? Den osynliga dragskon i midjan! Från Cos. (reklamlänk från Apprl)

Snygg glansig sotsvart jacka i klassisk modell med stora fickor och avtagbar fuskpälshuva. Jackan är fylld med etiskt framtaget anddun och den kommer från Peak Performance (reklamlänk från Apprl).

Ytterligare en glansig jacka, denna i en härligt knäckkola-nyans, är detta inte din färg finns den även i en vintervit nyans. Jackan är i oversizemodell och är tillräckligt lång för att värma stussen. Från H&M. (reklamlänk från Apprl)

Dunjacka med hög krage och dragsko i midjan och stora sidofickor med plats för ett par varma vantar. Från Zizzi. (reklamlänk från Awin.com)

 

En vintervit dröm! Denna längre dunjacka i trendigt vitt har avtagbar huva och dold knäppning, samt ett bälte i midjan som sätter silhuetten. Från Acne Studios.  (reklamlänk från Apprl)

Läs även: 
Fler snygga vinterjackor — 16 shoppingtips

Håll värmen och stilen i höst! 14 fina mössor i butik just nu

Utvald läsning

Femina