Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Vinterns snyggaste och varmaste jackor — 8 shoppingtips

08 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Håll stilen i vinter! Bara för att du inte vill frysa behöver du inte ta på dig elva lager tröjor. Det räcker gott med en härlig värmande jacka — som dessutom är snygg. Vi har valt vinterns bästa jackor.
Annons

Är du, precis som vi, less på att frysa i en tunn (men snygg!) kappa? Det borde vi alla sluta med — kollektivt. Visst tar det en del energi att gå runt och vara kall? Spara din energi och investera i en snygg och VARM jacka. För det finns så klart snygga jackor som både är varma och stylish!

Men hur ska man orka leta upp en snygg jacka när man är frusen och trött? Ta det lugnt, luta dig tillbaka och läs — vi har gjort grovjobbet åt dig och letat upp X snygga jackor som håller dig varm och gosig hela vintern.

Vinterns snyggaste och varmaste jackor

Vilken snygg krage! Och vilken härlig färg! Denna kortare täckjacka med mysiga sidofickor från gärna flytta in i vår garderob. Et extra plus i kanten är att den är tillverkad av återvunna plastflaskor. Från ANNONS Lindex.

Annons

 

Denna dunjacka i trenchcoat inspirerad längre modell kommer garanterat hålla dig varm i vinter. Blåser det kalla vindar kan du med en liten knapp fästa upp slagen. Jackan är dessutom miljösnäll, fyllningen består av återvunnet dun och fjädrar och tyget är i återvunnet nylon. Från Arket, ANNONS läs mer och köp den här. 

Fjällrävens dunjacka är lite av en klassiker. Denna version, Expedition Lite, är lite lättare än den klassiska Expedition-jackan. Men den är fortfarande riktigt varm och skön. Jackan finns i flera färger, och så länge du väljer en du själv gillar och trivs i har du glädje av den flera år framöver. Läs mer och köp den här. 

Annons

Denna korta dunjacka har en värmande huva och ett par stora fickor. Bäst av allt? Den osynliga dragskon i midjan! Från ANNONS Cos.

Snygg glansig sotsvart jacka i klassisk modell med stora fickor och avtagbar fuskpälshuva. Jackan är fylld med etiskt framtaget anddun och den kommer från ANNONS Peak Performance.

Annons

Ytterligare en glansig jacka, denna i en härligt knäckkola-nyans, är detta inte din färg finns den även i en vintervit nyans. Jackan är i oversizemodell och är tillräckligt lång för att värma stussen. Från ANNONS H&M.

Dunjacka med hög krage och dragsko i midjan och stora sidofickor med plats för ett par varma vantar. Från ANNONS Zizzi.

Annons

 

En vintervit dröm! Denna längre dunjacka i trendigt vitt har avtagbar huva och dold knäppning, samt ett bälte i midjan som sätter silhuetten. Från ANNONS Acne Studios. 

Annons