Även om vintervädret varierar lite beroende på var du bor i landet, så är en sak säker: Vi har gått in i de kalla vintermånaderna. Då vill man såklart värma sig med snygg stickad tröja, eller varför inte satsa på en polotröja i vinter?

Polotröjan är trendigare än någonsin denna säsong och den är enkel att styla, bär den som den är till ett par jeans eller en kjol och släng över en kavaj eller en tunnare jacka.

Om du satsar på en tunt stickad polotröja kan du bära den under en tunnare klänning, som du kanske annars inte skulle ha burit under vintern. Om du vill öka trendgraden kan du låta benen stå i fokus och matcha den med en cool mönstrad strumpbyxa.

Glittra i kapp med stjärnorna i vintergatan! Denna metallicskimrande polotröja har en lösare passform och är kanonsnygg till en svart byxa. Från & Other Stories. (reklamlänk från Apprl)

Denna storstickade polotröjan i en oversizemodell har blivit en av Hope Stockholms mest ikoniska plagg. Läs mer och köp den här.

Vitt är helrätt i vinter. Denna mjuka alpacka-dröm har en lösare krage som kan bäras antingen dubbelvikt eller som den är. Från Stylein. (reklamlänk från Awin.com)

En tightare ribbstickad polotröja i värmande merinoull har vi nog alla plats för i garderoben. Snygg att ha under en klänning eller kavajen. Från FWSS.  (reklamlänk från Adtraction)

Härligt grovstickad polotröja i alpackamix med en både snygg såväl som praktisk dragkedja. Från H&M.  (reklamlänk från Apprl)

Denna polotröja i mjuk chenille kommer garanterat att hålla dig varm i vinter. Sen är det förstås inte fel att den har en rad med dekorativa knappar. Från Kappahl. (reklamlänk från Apprl)

Sobert mönstrad plotröja i stilsäkert snitt. Från Lindex. (reklamlänk från Adtraction)

Beige polotröja med en dekorativ söm och en hög krage. Från Carin Wester/Åhléns. (reklamlänk från Adtraction)

En härlig färgklick! Rosa ribbstickad polo med sprund i sidorna. Från Ellos. (reklamlänk från Awin.com)

Under riktigt kyliga dagar är det fint att ha en mjuk polotröja att värma sig med. Denna tröja har en avslappnad modell och den är lite kortade framtill. Från Lindex. (reklamlänk från Adtraction)

Kabelstickad polotröja med både mohair och merinoull. Från Odd Molly.  (reklamlänk från Apprl)

Vinröd polotröja i värmande ull och kashmir. Tröjan funkar lika bra till ett par jeans som ett par välskräddade byxor. Från Filippa K. (reklamlänk från Apprl)

 

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: