Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Vinterns snyggaste och varmaste polotröjor — 12 shoppingtips

12 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Gå inte och frys i vinter! Satsa på en trendig polotröja i stället och släng över en kavaj om du vill känna dig mer "klädd". Här har vi valt våra favoriter!
Annons

Även om vintervädret varierar lite beroende på var du bor i landet, så är en sak säker: Vi har gått in i de kalla vintermånaderna. Då vill man såklart värma sig med snygg stickad tröja, eller varför inte satsa på en polotröja i vinter?

Polotröjan är trendigare än någonsin denna säsong och den är enkel att styla, bär den som den är till ett par jeans eller en kjol och släng över en kavaj eller en tunnare jacka.

Om du satsar på en tunt stickad polotröja kan du bära den under en tunnare klänning, som du kanske annars inte skulle ha burit under vintern. Om du vill öka trendgraden kan du låta benen stå i fokus och matcha den med en cool mönstrad strumpbyxa.

Glittra i kapp med stjärnorna i vintergatan! Denna metallicskimrande polotröja har en lösare passform och är kanonsnygg till en svart byxa. Från & Other Stories. (reklamlänk)

Annons

Denna storstickade polotröjan i en oversizemodell har blivit en av Hope Stockholms mest ikoniska plagg. Läs mer och köp den här.

Vitt är helrätt i vinter. Denna mjuka alpacka-dröm har en lösare krage som kan bäras antingen dubbelvikt eller som den är. Från Stylein. (reklamlänk)

En tightare ribbstickad polotröja i värmande merinoull har vi nog alla plats för i garderoben. Snygg att ha under en klänning eller kavajen. Från FWSS.  (reklamlänk)

Annons

Härligt grovstickad polotröja i alpackamix med en både snygg såväl som praktisk dragkedja. Från H&M.  (reklamlänk)

Denna polotröja i mjuk chenille kommer garanterat att hålla dig varm i vinter. Sen är det förstås inte fel att den har en rad med dekorativa knappar. Från Kappahl. (reklamlänk)

Sobert mönstrad plotröja i stilsäkert snitt. Från Lindex. (reklamlänk)

Annons

Beige polotröja med en dekorativ söm och en hög krage. Från Carin Wester/Åhléns. (reklamlänk)

En härlig färgklick! Rosa ribbstickad polo med sprund i sidorna. Från Ellos. (reklamlänk)

Under riktigt kyliga dagar är det fint att ha en mjuk polotröja att värma sig med. Denna tröja har en avslappnad modell och den är lite kortade framtill. Från Lindex. (reklamlänk)

Annons

Kabelstickad polotröja med både mohair och merinoull. Från Odd Molly.  (reklamlänk)

Vinröd polotröja i värmande ull och kashmir. Tröjan funkar lika bra till ett par jeans som ett par välskräddade byxor. Från Filippa K. (reklamlänk)

 

Annons